1. 1.
    +7
    Biraz sonra hasta bakıcı geldi, gerçekten çok susamıştım ben su içmeyi beklerken yüzüme gülümseyen birkaç dişi kalmış korkunç suratlı hasta bakıcı elindeki ıslak pamuk ile sadece dudaklarımı ıslattı. Kısa bir süre sonra yeniden uyudum gözümü açtığımda dayım ve yengem bana bakıyordu onları görünce (tanıdık bir yüz görünce) ağlamaya başladım.

    Yaklaşık 2 hafta hastanede kaldım ciddi bir travma geçirmişim kırık vb durum yoktu ama beynim ciddi bir travma geçirmişti. Sürekli gözetim altında tutuluyordum her an bir şey olabilir endişesi çok yüksekti. Görünürde hiç bir şeyim yoktu ama o hasar derinlerdeydi benim bile o zamanlar fark edemeyeceğim bir hasardı ve çok derinlerdeydi…

    2 hafta sonra hastaneden çıktım. Bu süreçte sürekli ailemin durumlarını sordum, annem buraya yakın bir hastanedeydi çıkmadan önce onu görebilecektim ama babam ve kardeşimin durumları ilk başta daha ağırmış. Onları kaza alanına daha yakın bir yere zütürmüşler ama şuan durumları iyiymiş. Tüm bunlar beni rahatlatmıştı, gerçekten de hastaneden taburcu olunca annemin yanına gittik onu gördüm, onun durumu da iyiydi bu içimi rahatlatmıştı.

    Ananem, iki teyzem ve bir dayım var. Dayım kaza anından sonra soluğu yanımızda aldı her şeyimizle ilgilendi beni de ananemin yanına zütürdüler, normalde anne tarafım ile 1-2 yıl ara ile sadece tatillerde görüşürdük yani çok yakın da değildik ben onların yanına gidince biraz yabancı gibi hissettim ama görünen oydu ki artık yabancı hissedemeyecektim…

    2 hafta ananemler ile kaldıktan sonra annemde hastanende taburcu oldu. O günleri unutmak istediğim için detayları fazla hatırlamak istemiyorum ve biliyorum ki hatırlamak istediğim andan itibaren bütün detaylar beynimin içine doluşacak ve her saniyeyi yeniden yaşayacağım açıkçası buna cesaretim yok ve hiçbir zaman da olmayacak.

    Önümüzü daha net görmek, geleceği tahmin etmek ve yaşmak için geçmişi bilmemiz gerekiyor, bundan sonra yaşayacaklarım ve sahneye çıkacak karakteri daha iyi tanımak ve anlamak/anlayamamak için gelecekten önce eski bir vefasız dosta yani geçmişe uğrayacağız.
    ···
   tümünü göster