1. 351.
    +2
    beni de yaz birader, 26.01.2014 milat olsun 27 senelik hayatımda ;

    - sigara, uyuşturucu, alkol anasının amı gibi var.
    - yalnız başıma yaşıyorum, düzenli olarak çaktığım 3-4 karı var, onlar olmazsa yada karıları kafam zütürmezse affetmem günde 4-5 defa kamyonu deviririm.
    - az biraz kiloluyum, belirgin şekilde göbeğim var ama boyum uzun olduğu için yırtıyorum ama sporla alakam yok.
    - 5 ay önce işten ayrıldım, boş boş takılmak hoşuma gittiği için başka iş aramadım, iyi tak yemişim, maddi manevi dibe vurdum.
    - hala günde 4-5 saat bf 3 oynuyorum, bide clash of clans gibi çıktı başıma, ergen gibi telefonu bırakmıyorum elimden. facebook, twitter, whatsapp filan söylemiyorum bile.
    - hem türkiye de hem yurt dışında iyi üniversitelerde okudum ama kültür ve vizyon olarak geriye gittiğimi hatta beyinsizleştiğimi düşünüyorum. ( en son mahalledeki tekel bayisiyle pavyona gidip grup ciks yaptım )
    - gavurların deyimiyle hayatımda 'the one' olduğunu düşündüğüm kadını çocukluğum, önüme gelenle aldatmam vs. sebeplerle kaybettim, bide gitti üstüne lavuğun biriyle evlendi. melankoliye bağımlılığım var.

    başlığı görüp, harekete geçmeye karar vereli 2 saat oldu.

    yapmaya başladıklarım / planladıklarım ;

    + 2 paket sigaram vardı, bitane ayırıp geri kalanı salladım aşağı camdan. ( ayrıdığımı içtim 2 saattir sigara içmiyorum )
    + pgibolojik olsa gerek canım ozbir çekmek istedi tuttum kendimi ama daha 2 saat yani bi tak değil.
    + uzun zamandır şikayetçi olduğum taktan hayatımı ilk defa ciddi ve ani olarak reseptör meseptör ayağına ( çok aklıma yattı bu arada bakmayın yani , 351986' ıya cidden teşekkür etmek gerek ) değiştirmeye karar verdim.
    + istanbul da kalburüstü sayılabilcek bi spor salonuna 10 yıllık üyeliğim var ( bi gaz ve aile desteğiyle alınmıştı, toplasan 20 kere filan gittim son 4 senede ) yarın bahane yaratılmaksızın gidicem.
    + boş zamanımın hayvan gibi olmasından ve karı düşürmek için iyi bi yer olduğunu düşündüğüm için kitapçı dükkanlarından alıp hiç okumadığım kitapları okumaya başlıycam.
    + daha samimi daha içten daha az paranoyak olucam.
    + kadınların sadece gibilmeye ve ev işi yaptırmaya yarayan varlıklar olduğu düşüncesinden sıyrılmaya çalısıcam. olmazda olursa, bakarsınız tekrar birine karşı saf ve gerçek bişeyler hissedebilirim lan.
    + bağımlı olduğum herşeyden vazgeçmeye çalısıcam ve zayıf olduğumu hissediğim anlardan dönüp buraları tekrar okuycam.

    sizden istediklerim ;

    bana destek olun, kendi olaylarınızı, gelişiminizi paylaşın ve söylediklerimi yapıp yapamadığımı sorun.

    vay amk.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster