1. 1.
    +4
    beyler bu aralarda sözlüğe bakıyorum yok rüya kontrol etmek için gelin yok rüyalarınızı yönetmek ister misiniz gibi başlıklar açılmaya başlamış önceki yorumlarda da bunu belirttim, şimdi de belirtiyorum, devam da edicem; rüyanızı kontrol etmeye çalışmayın !!!

    Neden diyorsanız, siz denemeye çalıştıkça bi süre içinde bunu başarmaya başlayacaksınız, bir kereden ne olur ki diyeceksiniz aynı sigara ve alkol gibi, bunu yaptıkça çok hoşunuza gidecek çünkü hayal edebileceğiniz her şeyi ama her her şeyi yapmaya başlayacaksınız. buna bağlı olarak daha çok uyumak isteyeceksiniz, normal yaşantınız taka sarmaya başlayacak. iyice asosyal olacaksınız, hastalıklarınız artacak, işiniz varsa kötüye gidecek, yoksa hepten sıçmıınız zaten. bi süre sonra istediğiniz her şeyi elde ettiğiniz için bundan başka bir amaç, başka bi hedef, başka bi zevk arayacak ama bulamayacaksınız. hayattaki hayallerinizi ve hedeflerinizi de yitirdiğiniz için kendinize en acı ve en dürüst özeleştiri olan intiharı seçeceksiniz. bu yüzden kaç kişi öldü. uyuşturucu gibi düşünün abi. gerçekten bunları gördüm ben. beni dinleyin, ters pgibolojinizi de sktrtmeyin denemeyin!!!

    Bunu çoğu kişi görene kadar up'layacam

    edit; size bi şey diyim mi, bu gerçek bak. her yıl bir kısım insan öldü sanılarak toprağa veriliyor. halbuki o insan intihar etmeye çalışan insanlar. çok fazla "uyku" hapı içiyorlar, kalp ritimleri çok fazla yavaşlıyorlar dinleyenler duymuyor ve öldü sanılarak toprağa veriliyor. bu arkadaş havasızlıktan ve uykusunun bitmesinden ötürü kalktığında nefessizlikten can çekişerek ölüyor. rüya kontrol etmeye çalışan insanlar da daha fazla uyumak için hap kullanıyorlar ve bu hap sayısı her geçen gün artıyor. sonu malum.

    gereksiz bilgi okuyanlar ve zeki insanlar beni çok rahat anlarlar
    ···
   tümünü göster