1. 1.
    +20 -5
    neden mi serkan dünyanın en büyük huur çocuğu ? evet bu anasının amı tekerlek lastiği gibi geniş olan kerhane köşelerinden büyümüş kıllı bi huur çocuğu neden mi dünyanın en büyük huur çocuğu ünvanı nı hak ediyor diye mi soruyorsunuz ?

    zoruna gider silik de atar bu huur çocuğu her neyse..

    kısa bi liste yaptım serkanın yaptıkları ve yapmak istedikleri ;

    -kendince sebeplerden dolayı huur çocukluğunu karaktersizliği puştluğa olan ilgisi çocuk yaşlarda başladı ve bu nitelikleri tüm yazarlara aktarmak istiyor.

    -çok iyi sakso çeker ve sakso çektirdir (tüm modlarla aynı odada sex hikayeleri okur birbirlerine sakso çekerler ).

    -tam bi gavattır nişanlısını gözünün önünde gibseler ses çıkarmaz geçen sene taksimde kutlama yaparken kız arkadaşı tacize uğramış ancak sesini bile çıkarmamıştır.

    -annesi türbanlı bi yarak hastasıdır ve imam olan dayısından küçük yaşta tacizlere uğramıştır bu yüzden dinden çıkmıştır ateist puştun tekidir.

    -babası yoktur küçük yaşta ailesini terk etmiştir babası ayyaşın tekidir zamanında serkanın anasını satıp parayı kumara içkiye yatırmıştır serkana tecavüz etmişliği bile vardır.

    -tam bi provakatördür mistik bir huur çocuğu olan serkan gezi olaylarında milleti kışkırtanlardan biridir yalancı kolpacı dolandırıcı bir huur çocuğudur.

    -tuvaletini ayakta yapan huur çocuğu suyu 1 yudumda içmektedir ve her cuma namaz yerine kerhaneye gider orda kendini ve nişanlısı nı gibtirtir.

    -pkk yandaşı bi kürttür annesi zamanında çok kürt yannanı yediği için kürtlere ilgisi vardır.

    - en büyük hobisi tabi ki de gerçekleri yüzüne vuran asil yazarlara haksız cezalar vermesidir ve kısaca dünyanın en büyük huur çocuğudur.

    -askere gitmemiştir bu yüzden muallakliği tercih etmiştir yani gay olmuştur askere gitmemek için cinsiyet değiştirmiştir.

    giyiniş tarzı; mor gömlek, kadife kumaş pantolon, kösele ayakkabı ve spor şapkadır

    en sevdiği şey ise penis yalamaktır.

    ve bu nitelikler onu dünyanın en büyük huur çocuğu yapıyor..
    ···
   tümünü göster