1. 1.
    +1
    Tomb Raider 2013: Oynamışsındır belki ama yinede yazıyorum insanın ömründe bir defa da olsa kesinlikle oynaması gereken bir oyun

    Arma III: Askeri simülasyon oyunu tam anlamıyla şaheser, gerçeğiyle birebir aynı savaşlar, birbirinden güzel askeri teçhizatlar... Her türlü aracı sürebilme(Helikopter, uçak, araba, motogiblet, atv, mini-denizaltı daha neler neler)

    Metro 2033 ve Last Light: Karanlık atmosferiyle insanı büyüleyen oyun. Post apokaliptik dünyada yerin altındaki metroda ilerliyoruz.

    LA Noire: Dedektifliği seviyorsan tam sana göre bir oyun, cinayetleri çözüyorsun, uyuşturucu çetelerini falan çökertiyorsun, çatışmalara giriyorsun, 1946 yılında geçiyor.

    The Elder Scrolls SKYRIM: Bu oyunu bilmeyeniniz yoktur ama yinede yazıyorum bana göre son 10 yılın en iyi oyunları arasında. Fantastik bir dünyada ejder avcısı olarak hayatımızı sürdürüyoruz. Oyunda hiçbir şey yapmayıp sadece dağ bayır gezsen bile yetiyor. Kocaman haritada keşif yap. Zindanları, kasabaları, şehirleri keşfet. Çeşitli topluluklara katıl, bir sürü aktivite var.

    Mirror's Edge: Bu oyunda da First Person kamera açısıyla çatıdan çatıya hoplayıp zıplıyoruz. Acayip zevkli bir oyun.

    Korku oyunlarını seviyorsan şu oyunlar da ilgini çekebilir,

    Outlast: 2013 sonlarında çıktı elbette duymuşsunuzdur. Gazeteci olarak terkedilmiş bir tımarhaneyi dolaşıyoruz pek de terk edilmiş denemez.

    Penumbra Serisi; Gröndland'da terk edilmiş bir madende geçiyor. Bu karanlık, korkunç, tek edilmiş ortamda ilerliyoruz.

    Aklıma bunlar geliyor dostum, fena bir liste olmadı bence.
    ···
   tümünü göster