1. 1.
    +2
    ahh be @1 ytüde bilgisayar mühendisliği okuyan bir arkadaşım vardı, kötünün iyisi mantığıyla akpliydi. çok konuştum adamla. ama konuşulmuyor amk ya. bak hacı düşünmeyen/sorgulamayan/şüphe etmeyen insan bağnazdır fanatiktir. takım tutar gibi parti tutar. tuttuğu o partiyi de MEDYA belirler.

    medyayı satın alarak kendini fazla geliştirememiş bir halkı rahatlıkla yönetirsin. ülkenin anasını gibsinler, yine yönetirsin. ülke bugün batsa millet ekmeği zor alsa bu adam çıkar yine dış mihrak der gezi der bir şekilde %30luk bir oyu yine tutar kendinde.

    kanser gibi bu, malesef kurtulmak kolay değil. medya iktidarın uşağı olduğu sürece ne bdp ne chp ne mhp muhalefetin bir önemi yok bu ülkede...

    ha bu ülkenin insanları aydınlanır, düşünür sorgular mı bir gün? yok öyle bir dünya. aydın insanlar az çocuk sahibi olurken aptallar daha fazla çocuk sahibi olur. bu nedenle gitgide daha fazla aptallaşıcak nesil. eğitim sistemi de buna uşaklık ediyor biraz. hiçbir şey iyileşmiycek yani.

    bir söz vardı, ateistler arabadaki tek ayık gibidir ve kimse arabayı onların kullanmasına izin vermez. biraz bu hesap işte. düşünmeyenlerin sayısı o kadar çok ki...

    evet pesimistim, materyalistim, agnostiğim, anarşistim
    ···
   tümünü göster