1. 1.
    +121 -5
    herşeyden önce emoluk yapmayın en önemli kural bu diğerlerini maddeler halinde yazıcam.

    başlıyorum;

    1. tek başınıza alkol tüketmeyin yanınızda mutlaka birileri olsun yoksa kesin telefon açar seni çok özledim diye ağlarsınız.

    2. yanlız kalmayın dertleşicek birilerini bulun gerekirse kafa gibin ama içinize sakın atmayın anlatın.

    3. onu unutmak için gidip başkasıyla birlikte olmayın yapılan en malca yanlışlardan biridir bu daha çok beyninize kazınır unutmaya calıştığınız karı. sürekli kıyaslamalar falan olur bide diğer karıya da ayip olur az delikanlı olun lan.

    4. spordur, kitap okumaktır, seyahattir falan böyle dergi klişelerini denemeyin bile. yapılacak şey kendinizi en güvende hissettiğiniz yerde kırıp kıçınızı oturmaktır bu genelde aile yanı olur.

    5. depresyona girdiğiniz için sürekli bir kendini suçlama, kendini değersiz hissetme gibi şeyler hissediceksiniz normaldir bunlar zamanla geçicek sonra kendinizi suçladığınız konularda ulan ne amcık ağızlıymışım diyeceksiniz raad olun.

    6. ara sıra ağlama isteği duyacaksınız ama erkek adam ağlarmı lan diye bastıracaksınız duygularınızı bu da normaldir ama unutmayın ki bir erkek ağlıyosa gerçekten ağlıyodur hiç bir erkek kadınlar gibi yalandan ağlayamaz o yüzden koyverin gitsin

    7. sakın gerizekalı gibi unutmaya çalıştığınız karının facebookuna bakmayın çünkü orda mutlaka sizi hedef alan statusler ya da bak ayrıldık ama zütümde bile değil ben eğleniyorum temalı yeni resimler göreceksiniz bunların hepsi bilinçli yapılmış huurluklar oyuna gelmeyin.

    8. şarkı dinlemeyin, gerekirse evlilik programı izleyin ne bileyim yemekteyizi falan izleyin ama sakın melankolik şarkılar dinlemeyin amı zütü dağıtırsınız.

    9. kimin kimi terk ettiğinin hiçbir önemi yok ister zütüne tekme atılan siz olun isterse züte tekmeyi basan siz farketmez ilişki bitti artık hiçbişey eskisi gibi olamaz olmayacak bunu beyninize sokun.

    10. yukarıda sayılan maddeleri harfiyen uygulasanız bile bilinç altı denilen gibindirik olaydan dolayı hatun mutlaka rüyalarınıza gircektir bu durum için henüz bulunmuş bir çözüm yolu yoktur o yüzden yapacak bişey yok bu duruma katlancaksınız.

    11. sizi kimsenin anlamadığını sanmayın dıbına koduklarım bizde aşık olduk geçtik o yollardan bi sakin olun heycan yok anlıyoruz sizi yeterki dıbına koyim kimse beni anlamıyo yaaaauuu moduna sokmayın kendinizi.

    12. yukarıdaki 11 madde sırf sizi geçici olarak rahatlatmak için yazılmış şeylerdir, bu işin tek çaresi vardır o da zamandır. o yüzden zamana bırakın biraz sakin olun zamanla geçicek lan söz veriyorum geçmezse zütümü gibsinler ya okadar eminim bak.
    ···
   tümünü göster