1. 1.
    +13 -4
    şimdi panpa bu modayı falan bırakın yok bırak hikmet miş falan filan. gerçi bırak hikmet i herkes beğenmiş ama herkes izlediğine göre size yeni bişeyler lazım.

    1- the wire: panpalar ilk sezonun 8-9 bölümü biraz yavaş geçer ama ondan sonra 5 sezonluk koca diziyi 2-3 günde bitirirsiniz ve bittiğinde niye bitti lan isyan edersiniz sinirden ağlarsınız pgibolojinij bozulur boşluğa düşüp intihar edersiniz. zaten duymuşsunuzdur bu dizi efsane

    2- sherlock: bu dizi çok kısa diyenler; hayatınızda izleyeceğiniz en zekice ve karizma (asıl karizma az sonra) yapım zaten daha fazla olamazdı. eğer bilmiyosanız bi bölüm yaklaşık bi buçuk saat. hele o ikinci sezonun ilk bölümü yok mu. bunlar hakkaten huur çocuğu. o bölümün sonunda mental olarak boşaldım.

    3- true detective: evet panpalar gelelim asıl karizmaya. heralde yeni bi efsane geliyo. daha üç bölüm yayınlandı. hatta üçüncü bölümü daha bi kaç gün önce yayınlandı ama onunda torrentini buldum. bildiğim kadarıyla şu an sadece abd de oynuyo çok yeni. sadece üç bölümüyle şimdiden efsane oldu. matthew nc counhagey mi nedir o picin böyle bi karakterioynayacağınıaklıma bile getirmezdim. adam oynamıyo resmen uçuyo. diziyi tek başına zütürüyo tabi öbürünün de hakkını vermek lazım. filmin sadece müzikleri bile yeter hele o giriş müziği yok mu sabah akşam onu dinlemeye başladım. ama bu çok farklı bişey. eğer böyle devam ederse kısa süre sonra herkes bırak hikmet i unutacak. zaten istediğiniz bu değil mi? ben bu kadar karizma bi dizi görmedim.

    am züt meme am züt meme... bi şukuyu çok görmeyin panpalar

    hannibal... king of dizies hahaha bu yazıyı sonradan ekledim hannibal in üstüne tanımam ama true detective *
    ···
   tümünü göster