1. 51.
    0
    valla ben işin şu şunu demiş bu bunu demiş kısmına bakmıyorum. öncelikle din mutlaka bozulmuş, emevisine abbasisine bakarsan kendine göre kazı çevirmiş binler,her kafadan bir ses. aynı şekilde işin öbür tarafından tutarsan turan dursun vırrık zırrık onlarda biri o sırada ordaymış görmüş biri kapıdan kesiyomuş duymuş tarzı girerler olaya.
    müslümanlığın en sevdiğim tarafı aslında en önemli olan ama hep atlanılan tarafları. yani müslümanlıkta ruhban sınıfı yoktur araya hacı hoca tak püsür girmesi, skimi yalarsan günah gider geyiği gibi. birde her koyun kendi bacağından asılır olayı, yani kimseyi birşeye zorlayamazsın.
    biri alkolle ilgili nefis yapıştırmış, gider karıyı kızı döver içince amcık gibi olursan günah ki,müslümanlığın ilk 3 4 senesi alkol yasaklanmıyor,ne zamanki camiye sarhoş geliyolar alkol gg.buna bir sınır koyabilirmisin, füze 3 tane içsin roket bir tane içsin. azcık kafan çalışıyorsa işin içinden çıkarsın zaten.

    sana tavsiyem national da yakın zamanda kuran diye hristiyan binlerin çektiği bi belgesel vardı, coğrafyaya göre inancın nasıl şekil değiştirdiğini görebilirsin.
    birde ortaçağda müslüman bilim adamlarını mutlaka incele. bugun neredeyse hiç isimleri duyulmaz-niyeyse amk bazı ipnelerin hoşuna gitmez müslümanın bilinçli olması-yine bazı şeyleri kafadan çözersin.
    edit:an itibariyle yanda reklam olarak islami evlilik sitesi diye acaip bi reklam var. hiç yazmayıp caps alsaymışımda olurmuş.

    amma yazmışım amk gidip iki caps filan bakiim.am züt meme.
    ···
   tümünü göster