1. 1.
    +30 -1
    ulan türkiyenin halini gibeyim be doğacağım dönemi ve ülkeyi gibeyim şu hale bakın lan ülkeyi bi taraftan soyanlar mı dersin türk kürt sağcı solcu kavgasımı dersin yaşadığım dönemdeki nesilmi dersin ki en büyük sıkıntı bu beyler bir kardeşim var küçük,bu nesille beraber büyüyecek ve hali görüyosunuz 15 yaşında kızların sevgili(!) yapıp yok patlak yok o kaşar bu huur muhabbeti yapmalarımı dersiniz. 13 yaşında ben inciciyim diye facede gezenlermi yoksa sokaklarda dolanan ipsiz sapsız huur çocuklarımı istersiniz ne ararsanız var lan.

    beyler keşke farklı bir dönemde doğsaydık be keşke eski çağlarda doğal mantıklı ilkel ama bir *insan* olarak yaşayabilseydik yada gelecekte daha tuhaf bi yerde ama keşke şu gibik geçiş dönemimidir nedir bu tarihte yaşamasaydık özellikle şu gibtiminin interneti 10 yaşındaki çocukların eline kadar inmeseydi de bari birazcık da olsa temiz kalırdı çocuklar.konu nerden buraya geldi diye sorarsanız şu son incisözlük şarkısı(!) üçkağıtçılarmıdır ne gibimdir görünce sinirlendim önce yapan çıkarcı huur çocuklarına dellendim aradakaki vineda ünlü olmaya çalışan ve ne tuhaftır olan ! sosyal medya maymunlarına sinirlendim sonra alttaki yorumları okudum yok on numara olmuş yok hakan hepcan giber yok memelimestan mıdır ne gibimdir falan filan sonrada aklıma facedeki gibik sayfalar geldi ve hakkaten dertlendim beyler internet alemi taka sardı söyliyim artık çoluk çocuğun googlede gibiş diye aratıp izleyebildiği dönemdeyiz yazık beyler sadece yazık :/.

    dikkat edin çoluğunuz çocuğunuz bacınız kuzeniniz varsa onları bu nesilin beyni beti gibilmiş insanlarından birine dönüşmesini engelleyin facede dudak büzüp kızlar olmasınlar,saçları dikip ar4besq r4p yapmasınlar,15 yaşında 5 tane erkekle çıkmasınlar lütfen beyler bu topraklar böyle kazanılmadı ve de böyle insanlara emanet edilmemeli akıllı başlı dürüst insanlar yetiştirin yetiştirtin ve de yetişin söliyiceklerim bu kadar bu arada hepinizde iyi geceler. *he birde ttnetin tek bi gibime yaradığı mesele vardı aile filtresimi ne yakınınız küçükse ve birazda olsa korumak istiyorsanız * onu kurun en azından yannan kürek google içeriklerinden az da olsa korur.


    özet:
    doğacağımız dönemi gibeyim ve yaşadığımız dönemi tak zütürüyor yeni nesil dengesiz huur çocuğu kaynayabilir ve üçkağıtçılar* şarkısının ta dıbına koyayım adlı gezi yazısı.

    makinekafaiçinedit:anlamıştım lan böyle bi gibim olucağını :/

    edit2:imla falan filan

    edit3:dinleyin lan çok güzeldir https://www.youtube.com/watch?v=te7b_if_bIs
    ···
   tümünü göster