1. 1.
    +6
    Nicki: Remzi çok sexy
    Gerçek ismi: remziye

    27 yaşında ve çocuğu yok, kendisinden 15 yaş büyük kocasıyla, üniversite sınavlarına hazırlanmak için dersaneye giderken tanıştı. Despot baba evinin baskısından sonra, onun remziyeyii el üstünde tutan, sevecen davranışlarına kandı. Ona ve ev halkına aldığı güzel hediyeler, iltifatlar, zenginliği, hem onu hem ailesini ikna etti. Üniversite planları çöpe atıldı, kısa sürede evlendiler.

    Ve gerdek gecesinden itibaren, anlayışlı olgun erkeği kayboldu, daha doğrusu maskesini çıkardı, yerine cahil, kaba, hödük, aşırı kıskanç bir koca tipi geldi oturdu. Nişanlılık döneminde (Prensesim! Yavrum!) diye etrafında dolanan adam, daha ilk gece, onun korkularına , kendini kasmalarına, çırpınmalarına hiç aldırmadan, üstündeki gelinliği parçalayarak soydu onu. Çıplak, körpe, el değmemiş kalmam bedenine sapık bir tecavüzcü gibi parlayan gözlerle bakarken kendisi de soyundu. Ortaya çıkan, tıknaz, aşırı kıllı vücuduyla, romantik bir gerdek gecesi bekleyen saf kızın üstüne adeta saldırıp debelenmeye başladı...

    Muradına erip, ter su içersinde, öküz gibi soluya soluya yan tarafa devrildiğinde, remziye bacak arasından yatağa süzülen bekaret kanıyla, yanaklarından yastığa süzülen göz yaşıyla, kasıklarındaki acı ve korkunç pişmanlığıyla tavanı seyrediyordu. Başını yan tarafa çevirdiğinde masadaki laptop gözüne ilişti. Artık bir an önce incisözlüğe üye olmalıydı, tesadüf bu ya Serkan da yazar alımını açmıştı gözyaşları içinde sözlüğe üye oldu.
    ···
   tümünü göster