1. 1.
    +3
    erdil yaşaroğlu ve selçuk erdem gibi sığ ve yüzeysel espri yapan karikatüristlere gülüyorsan hiç bir şey demiyorum sana.

    edit: özel mesajını ifşa gibi olucak ama sen iyi niyetle attığın için bende iyi niyetle cevap vericem, demişsin ki serkan altuniğne, serkan yılmaz ve özer aydoğan, tamam bu adamlar iyidir hoştur, aslında serkan altuniğne, erdil'in öğrencisidir. yani yıllardır yiğit özgürü taklit eder durur, ayda yılda 2-3 güldürürse şanslı.

    serkan ve özer'e lafım yok onlar iyidir güldürürler, ama 1 dergiyi türkiye'nin en iyisi yapacak kadar çok değiller. 2 kişi ile olmaz.

    Uykusuz'dur bence, gerekse Krallar kralı umut sarıkaya, balonların sihirbazı yiğit özgür, samimi bin ersin karabulut
    cihan ceylan, çapkın otisabi vs. vs. liste uzar gider, uykusuz'un bir standartı var. aşağı yukarı listede ismini vermediklerim bile güldürür. listemdekiler sesli kahkaha attırır. otisabi'nin formatı başka tabi.

    yani demem o ki tabi ki uykusuz. Ha önceden Koala ve O-haa dergileri vardı, aylık muhteşem dergilerdi, ama türkiye'de aylık mizah kültürü tam olmadığı ve rekldıbını pek iyi yapamadıkları için kapandılar. gerçekten a kalite dergilerdi.

    kemik'lere vs. pek yetişemedim ben o yüzden yorum yapamıcam.

    ama güncel olarak tabi ki uykusuzdur.
    ···
   tümünü göster