1. 1.
    +3 -1
    diyen huur çocukları hepinizi tek tek giberim.

    1. bir gecede bir millet cahil oldu diyorsunuz.

    osmanlı devleti'nde okuma yazma oranı %9 imiş, kaynak wikipedia. siz şimdi facebook'tan bir sayfadan bulduğunuz mektep önünde fotoğraf çekilmiş öğrencileri gördükten sonra sanırım tüm osmanlı'yı okur-yazar yaptınız.

    http://goo.gl/sAE5dQ

    2. laiklik geldi, atatürk kafir, bunlar masonların oyunudur diyen aa beyin damarlarına tek tek attırdıklarım.

    -> laikliğe karşı çıkıyorsunuz. bireyin dini olur, devletin olmaz. laiklik de bunu getiriyor zaten. insanlar birbirlerine saygılı olduğu sürece istediğine inanır, istediğine inanmaz. ama siz dıbına koyduklarım istiyorsunuz herkes müslüman olsun, biz doğru yoldayız. lan nerde o zaman dinde zorlama yoktur mantığınız? sizin hareketlerinizden, insanları küçük yaşlardan eğitim-öğretim ayağına şakirt yapıp ileride kendi çıkarlarınız boyunca kullanmanız, kişiyi ayrılacağı zaman tehdit etmeniz gösteriyor ki ya dinde zorlama var ya da sizde.

    -> atatürk inanmıyor ise ne olmuş? adam sana istediğini düşünüp konuşabileceğin bir ülke vermiş hem de sen daha doğmadan, seni tanımadan. bunun değerini azıcık olsun anlayabiliyor musun? adam gidip senin gibi eli gibinde diğer eli klavyede durmamış, vatanı kurtarmış!

    -> sen şimdi bir de kafanda illuminati planları kurmuşsundur. hangi ülkeler olabilir? o zamanın ingiltere'si diyeceksin.

    ingiltere, 1. dünya savaşı'nda 908.371 asker kaybetmiştir, 2.090.300 kadar da yaralısı olmuştur. sence atatürk mason olsa, ingiltere'de o zamanın masonları bu kadar asker kaybedeceğine bu adamı yönlendirmez miydi a amk salağı? internetten gibko 3-5 video izleyip neden gaza gelirsin?

    3. olmasaydı, olurduk diyen andavallar,

    ermeniler doğuda milleti doğrarken,
    ruslar doğu sınırından ilerlerken,
    ingilizler istanbul'un anasını giberken,
    fransızlar adanaydı şuraydı buraydı hunharca mevzilenirken,
    yunanlar ege'yi hunharca işgal edip rumları da harekete geçirirken,

    kusura bakma bir gibim olmazdın amk çocuğu gerçi hala daha olamamışsın.

    • ulan tüm dünya saygı duyuyor, siz hala osmanlıydı şeriattı hüloğğğ diye haykıyorsunuz.

    madem o çok sevdiğiniz amk arapları niye ingilizlerin yanında yer aldı da amk halifesi bir gibim işe yaramadı?
    o laf kondurtmadığınız padişah ve sadrazam bozuntuları neden ülkenin işgal edilmesine karşı çıkmadı? bu amk baştakiler işgallere karşı koyuyordular da atatürk mü kesti önlerini?

    özet: dıbına koyım.
    ···
   tümünü göster