1. 1.
    -1
    kızla 3-4 aydır tanışıyoruz 2 aydır da sevgiliyiz. ilk başlarda kız çok heyecanlıydı çok hevesliydi ama 2 ayda yapabileceğimiz çoğu şeyi yaptık (gibiş sokuş hariç) sürekli görüştük abartısız söylüyorum günde 14 saat beraberdik ortalama. ben sıkılmam böyle olmaktan günün 24 saati birlikte olmaktan da sıkılmam ama genelde herkes sıkılır ben de söyledim bu durumu sürekli böyle olursa sıkılmaz mısın diye. sıkılmam dedi. tekrar tekrar sordum ama yine de ben kendimi tanıyorum sıkılmam dedi.

    ama şimdi sıkıldım gibi, iilk zamanlardaki hevesim yok gibi. başlarda mesajlaşmak bile heyecan veriyodu ama şimdi öyle değil dedi. özleyemiyorum diyo ama asla ayrılalım da demiyo. neden özleyemediğimi anlamıyorum düşünmekten kafayı yicem diyo. ilk zamanlarda mutluluğun zirvesindeydim sonra hala aynı devam etti mutluluk yetmiyo mu artık bilmiyorum diyo.

    en son dün konuştuk bi kaç gün konuşmayalım, mesajlaşmayalım içinden gelirse o mesaj atsın dedik.

    tamam ilişkide herşey başladığı gibi gitmez ilk başlardaki gibi heyecan olmaz ama bende hala sürekli onu görme isteği onunla beraber olma isteği var. kızın en son 5 sene önce sevgilisi varmış. 5 senedir yalnız olunca duygularım mı köreldi noldu diyo. ne yapmam lazım yemin ederim bilmiyorum böyle hem o mutsuz hem de ben.

    kısa zamanda tanıdık birbirimizi her düşündüğümüzü her hissettiğimizi söyledik çok düzgün birisi ve ben onu kaybetmek istemiyorum. ben hayatta ilk defa birini bu kadar önemsedim onun için bişeyler yaptım.

    not: eğer okuyup yardımcı olursanız çok sevinirim panpalar
    ···
   tümünü göster