1. 1.
    +21 -3
    türk kızları aptaldır. neden mi?

    1)en çirkinin dahi burnu havadadır. kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanırlar.
    2)bitmek bilmeyen bir egoları vardır. sırf ego tatmini için beğendikleri/hoşlandıkları kişileri bile reddedebilirler.Çünkü sonradan arkadaşlarına Ayyy,şu yahuşuklu Caner var ya bana teklif etti ama ben reddettim. tarzı konuşmalar yapmak, onlara hava atmaktır.
    3)güzelseler görebileceğiniz en tipsiz erkeklerle çıkarlar. çünkü çirkin erkekler güzel türk kızları için çantada kekliktir.Çirkin oldukları için başka kız tavlama şansları yoktur, elde kolay tutulurlar.
    birde bu erkeklerin çirkin ama zengin versiyonu vardır. bunları tercih eden kızlar afedersiniz ama para hastası huurlardır.
    4)birbirlerinin sevgilililerini kıskanırlar. kızların %60ı arkadaşlarının güzel ilişkisi olmasından hoşnut olmazlar.
    5)espiriden anlamazlar. genelde alıktırlar.ya da espiriyi zütünden anlayıp afra tafra yaparlar.
    6)hiçbir türk kızına sen hayatımdaki her şeysin , sensiz olamam tarzı şeyler söylemeyin. zütleri tavan yapar, hiç ummadığınız anda sizi yarı yolda bırakırlar.Bu yüzden daima yedekte 1-2 kız bulundurun.
    7)erkekte karakter ararım derler karaktersizliğin alasını yaparlar.
    8)sünnetsiz, ecnebi erkeklere hasta olurlar. ecnebi erkeğin çok yakışıklı olması gerekmez.
    onlar için yabancı olsun yeter.
    9)cinsellik konuşmadıklarını söylerler.ama kız kıza bir araya geldiklerinde erkeklerden daha aşırı konuşmalar yaparlar ve bir çoğu evde yalnız kaldığında ferre izler, masturbasyon yapar. hiç ferre izlemedim diyen kız yalancıdır, inanmayın.
    10)ciks, sevişmek, öpüşmek gibi konulara ııııııığğğğ iğrenççç derler ama içten içlerinde orgazm olma duygusu patlamaya hazır bir volkan gibi barındırırlar.
    11)suratlarına bir ton makyaj yaparlar. büyük ve ciksi görünmek için topuklu giyerler, çokça parfüm sürerler leş gibi kokarlar. doğal halli türk kızı göremezsiniz.en azından gözlerine kalem çekmiştir.
    12)bir çoğunun suratı sivilce doludur. facebookta sivilcelerini fotoşoplarlar, dudaklarını ve gözlerini parlaklaştırırlar.
    13)türk kızı dünya üzerindeki en doyumsuz,en anlaşılmayan, egoist ve çıkarcı kız türüdür.

    amerikalısıyla sevgili oldum, rusuyla sevgili oldum, gurbetiyle sevgili oldum, iki dil biliyorum ama türk kızı kadar aptalını görmedim... tecrube konuşuyor olm kulak verin şu adama..
    ···
   tümünü göster