1. 1.
    +4 -2
    beyler hepimiz görüyoruz bazen tipsiz erkeklerin yanında taş gibi kızlar olur ve siz o cocuktan daha yakışıklı olsanız bile elizabet takılırsınız ve merak edersiniz bu herifin nesi benden daha iyi diye. işte bu konular hakkında siz panpalarıma yardımcı olmak adına bir metin yazdım ve pdf haline getirdim.

    sen kimsin ki bu konularda pdf yazdın yarraaam? diyecek olan panpalarım için açıklıyorum son 2-3 senemi sosyoloji, kadın pgibolojisi ve sosyal hayat üzerine araştırmalar yaparak, kitaplar okuyarak geçirdim. resmi olarak bi başarım yok bu konular hakkında ancak baya donanımlı olduğumu düşünüyorum.

    en basitinden bi örnek vereyim panpalar kızlar ne kadar inkar etseler bile paraya bakarlar hatta tipten daha çok bakarlar. ilk görüşte paralı olduğunun sinyalini vermek önemlidir. eğer fakirsen bile zengin görünmelisin. kız belki sen zengin misin fakir misin diye bakmaz ilk görüşte ancak kızın bilinçaltı bakar. ilk görüş olayını atlattıktan sonra kızı etkileyebilirsen zengin veya fakir olmanın bir önemi kalmaz artık. evet beyler bu sadece basit bir örnekti yazım sadece bu konu hakkında değil sadece aklınızda yazım hakkında bir örnek oluşsun diye yazdım bunu.

    şimdik beyler isteyen herkese pdf mi atacağım yolla demeniz yeterli. sizden ne şuku ne de nick altı istiyorum sadece yolladı diye editleyin yeter
    ···
   tümünü göster