1. 1.
    0
    #AliismailKorkmaz 'ı linç ederek öldürdü sizin kahraman polisiniz. bir gencin üzerinde nefret dolu korkaklar ordusu. Belinde jopu, silahı sorsan namuslu. çok yorgun ve emir kulu olduğundan bahsedecek size. görevimi yaptım diyecek, ben vatani görevimi yaptım! Sms geldi ya telefonlarına kahraman ilan edildiler teknoloji yoluyla
    Bir huur çocuguna sen neden huur çocuklugu yapıyorsun diye sorulmaz. bu yüzden yarınki dava hakimi soru sıkıntısı çekebilir. bu köpekler iyi bilir birbilerinin sırtlarını kaşımayı. Ali ismail'in kanı hakiminden, polisine bu konuya isyan etmeyen gişe memuruna kadar herkesin elindedir.
    etrafta huur çocugu çok, her mahallede vardır tek kişiye bu kadar kalabalık giren huur çocukları. bu tipleri iyi bilirsiniz cok atar tutarlar ama tek başlarına bir icraatları yoktur. Tek kaldı mı korkanlardan yada sokakta teke tek yakalanıp dayak yememek için sonradan özür dileyenlerden ama tek başına asla bir tak beceremeyenlerdendir. onları çok iyi bilirsiniz. ağababalarının eteklerinin altına saklananları. böylesini cok gördüm siz de çok gördünüz duydunuz tanıştınız. belki siz de onlardan birisi belki de onlarla kavga ettiniz. Yarın arkası en sağlam olanları , yani arkasını devlete dayamış olanları yargılayacaklar. müebbetten aşağısı adalet değildir. ve bu hastalıklı sapkın olayı savunmak da artık siyasi görüş değil, insanlık ayıbıdır.
    ···
   tümünü göster