1. 1.
    +5
    bakın sadece 5 madde yazıcam şu an ilk aklıma gelenler:

    1-hayvanlara keyfen işkence eden huur evlatları..

    bu huur çocuklarından kendinizi ve ailenizi koruyun beyler. bunların anası huur babası belirsiz olduğundan bunlarla kimse ilgilenip şevkat gösterememiş vicdan duygusunu oluşturamamıştır. bu trollden, bildiğin trollden bozma beyinsiz oluşumlar toplum zararlısıdır. bunların zehirlenmesi gerekir.

    2-kolpa dindarlar

    amın oğlu, hadi atatürkü sevmezsin anlarım, benimsemezsin anlarım, saygı duyma onu da anlıym da, atatürkü seven insana garezin ne? be amın evladı nasıl ki sevmemek senin ananın sütü gibi hakkınsa benim de sevmek hakkım. dindarım diye geçinirsin fitne fesat küfür dedikodu iftiranın ağababası sende. lan seni hazreti muhafazid görse allah'a kıyameti kopar allah'ım diye yalvarırdı be huur çocuğu.. çıkar o maskeni 2 dakka, harbiden dinine imanına bağlı insanları da töhmet altında bırakma artık.

    3-milletin sex kasetini ifşa etmek

    daha büyük bi huur evlatlığı ben daha görmedim hayatımda. buna izahate gerek yok. 2 dakika empati kafi.

    4-bozuk klavye

    be anasını gibtiğimin bilgisayarı, ultrabookum diye hava 1000 çeşit hava içindesin. gibtiğim klavyene 2 damla bak sadece 2 damla bira döküldü diye dörtle dokuz aynı anda basar mı? o yu yazınca peşine bi w mu konur? hayatım gibildi 2 satır yazıyı düzgün yazıcam diye.

    5-sabahın 5inde ders verircesine triplere giren puşt

    sayın amcık ağızlı kardeşim bak.. sana da fazla bişey demeyeceğim. biri bişey yazar beğenirsin beğenmezsin ayrı bişey. ne diye bu saatte ssg tripleriyle onu yazma bunu yaz dersin gerizekalı biraderim. hadi ben boş adamım, uykum kaçmıştır, sigaram bitmiştir, vardır bi sıkıntım kafa dağıtıyorumdur..

    bu saatte niye insana stres pompalıyosun amın feryadı he neden?
    ···
   tümünü göster