1. 3901.
    +1
    dün akşam kanalları zapinglerken sırrı süreyya önder abimizin konuk olduğu bir programa biraz takıldım, abimizi severim öyle kürt, türk cart curt ayrımı yapmam yapan insanlardan da nefret ederim açık net... her nasılsa dün akşam orada fikirlerini dile getiren abileri bir türlü anlayamadım,,, neden mi? abicim sürekli sırrı abinin diksiyonunu dinliyorum ve aklımdan..
    - ulan sırrıyı nasıl ikna ettiler acaba " (bkz: zombilerin düğünü)" türkiye nin ilk yerli zombi filminde oynamaya? üstelik taksi şoförü rolünde kısacık gibko bir rol,, hatta rol o kadar gibko ki takside küfürlü konuşanlara "kardeşim ne küfürlü konuşuyorsunuz arabada bağyan var" diye çıkışıyor ve bitiyor rolü... evet evet bağyan diyor bildiğin bağyan...
    her neyse aklıma bu soru takılmış emperyal güçlere karşı duran bu insanların konuşmalarını dinliYORUM bir diğer soru geldi aklıma,,, nasıl bir insan emperyalist sistemin ürettiği zombi filminde oynar? hatta bu ülkenin ilk zombi filminde! üstelik bu güçlere karşı olduğu fikrini ileri sürdüğü halde?

    itiraf : çok ara ülkeyiz...
    ···
   tümünü göster