1. 1.
    0
    @1 peki isayı gördüğünü idda eden hristiyanları nasıl açıklayacaksın
    Yuhanna 3:1-2: Yahudilerin Nikodim adlı bir önderi vardı. Ferisilerden olan bu adam bir gece isa'ya gelerek, ‘Rabbî, senin Tanrı'dan gelmiş bir öğretmen olduğunu biliyoruz. Çünkü Tanrı kendisiyle birlikte olmadıkça hiç kimse senin yaptığın bu mucizeleri yapamaz’ dedi.
    Yuhanna 6:2: Büyük bir kalabalık O'nun ardından gidiyordu. Çünkü hastalar üzerinde yaptığı mucizeleri görmüşlerdi.
    Yuhanna 9:16: Bunun üzerine Ferisilerin bazıları, ‘Bu adam Tanrı'dan değildir’ dediler. ‘Çünkü Sept günüyle ilgili buyruğa uymuyor.’ Ama başkaları, ‘Günahkâr bir adam nasıl böyle mucizeler yapabilir?’ dediler. Böylece aralarında ayrılık doğdu.
    Elçilerin işleri 2:22: ‘Ey israilliler, şu sözleri dinleyin: bildiğiniz gibi Nasıralı isa, Tanrı'nın, kendisi aracılığıyla aranızda yaptığı mucizeler, harikalar ve belirtilerle kimliği kanıtlanmış bir kişidir.’
    2. Korintliler 12:12: Elçiliğimin kanıtları aranızda büyük bir sabırla, belirtiler, harikalar ve mucizelerle gösterildi.
    Elçilerin işleri 15:12: Bunun üzerine bütün topluluk sustu ve Barnaba'yla Pavlus'u dinlemeye başladı. Barnaba'yla Pavlus, Tanrı'nın kendileri aracılığıyla diğer uluslar arasında yapmış olduğu mucizeler ve harikaları tek tek anlattılar.
    ···
   tümünü göster