1. 1.
    +10
    beyler, 1 2 3. nesiller eskiden şöyleydi böyleydi diyorlar ama boşa demiyorlar. gerçekten eskiden çok iyiydi 2010 ve 2011 de zaten kahkalarla okurduk entryleri.
    @2 gibti diye sayfalarca giderdi, herkes @2 olmak için yarışırdı ama gibemiyecekler boşa yer kaplamazdı.

    upp upp yazıp, alta iyi gibiş gelirse silicem yazıp, sağlam gibiş olunca direk silip adamı @2 yapanlar vardı. entry kasma falan bunları yeni yeni duyuyorum , entry kasınca ne oluyor onu anlamadım. böyle şaçma düşünceler yoktu zaten. anonimcilik vardı. biri sağlam bir capsa kendi nickini yazsa itin zütüne sokulurdu. nick6cılık , öne çıkma isteği, popi olma isteği yoktu.
    hatta o zamanlar nick olmasın herkesin ismi anonim olsun diye başlıklar açılır imza toplanırdır.
    sözlğün jargonunu bilmeyenler hemen gibtir edilirdi, muhattap bulamazdı. başlık açmazdı herkes, boş muhabbet çok azdı bu yüzden.
    liseliler çok azdı, onlarıda konuşmasından anlayıp zaten direk 2. sınıf insan muamelesiyle sözlükten soğuturduk.

    şimdi ne oldu, liseliler reyizlerden fazla oldu, çingen çalıp kürt oynuyor amk sözlükte. yaş ortalaması bariz 18 altı.

    @2 gibsede kimse gibti demiyor, çünkü kıskançlık var. herkes popi olma peşinde, nick6 peşinde, ünlü olma peşinde. sözlüğün bozulma sebebinin başını bu çeker. dikkat edin bu şan şöhret tanınma peşinde koşanlar 2. nesil altıdır hep. çünkü anonim mantığı diğerlerinde tam oturmamıştır.

    adam gibi espri azaldı çünkü kültür seviyesi düştü, liseliler kendi kapasitesine göre espri yapıyor oda ortamı berbat ediyor. bunları ezecek çoğunlukta ne reyiz kaldı nede uğraşma isteği kaldı millette. adamlar ezilmeyincede iyice şımardılar mantar gibi türediler. inci mizahı diye bişey kalmadı.

    tamam tanım yapmazdık ama bazı entryler oldu okumaya doyamazdın adam sonuna am züt meme yazar gönlümüzü alırdı. şimdi dolu entry dolu başlık parmakla sayılıyor. başlıkların %99.9 u iğrenç amk, saçmalık tek kelimeyle.

    anancılar vardı onlara bile gülerdik, tek derdimiz de onlardı zaten. şimdi herkes anan diyor ama adamın kapasitesi o olduğu için.

    bunda modların suçu yok neden yok, birileri sözlüğü bırakıyor, birilerininde gelmesi gerek. e gelenlerin zekayı nasıl ölçsünler. üye alınmak zorunda. sözlüğün felsefsi gereği çokta kontrol edemezler.

    kısaca yaşandı bitti saygısızca aldatmanın tadına varınca.
    ···
   tümünü göster