1. 26.
    +1
    ilk defa şarap içeceksen @8 i dinle şirince'nin vincent şarabı var meyveli(vişneliyi al alacaksan). 20 küsür lira tadı da hoştur. ha partnerini etkilemek istiyorsan "cabernet sauvignon" şarabı al. tadı çok güzeldir. cabernet sauvignon bir şarap türüdür bir marka değildir 20 liradan başlar ebesinin dıbına kadar gider fiyatları 30-50 liralıklarından al. markayı hatırlamıyorum ama bir türk firmasının cabernet sauvignon şarabı çok güzeldi fiyatı da migrosta 40 küsür liraydı. başka bir yerde içki ve tütün dükkanına girdim 30 liraydı. birazda şans işi yani.

    şarabın yanında ise peymanın asorti mix karışık çerezi var ondan al yanına güzel bir meyve tabağı yapabilirsin (narenciye koyma amk tabağa) güzel bir cips koyabilirsin tercihen ruffles (peynir soğan)
    ha bu arada cabernet sauvignon güzel kafa yapar dikkatli ol ağır ağır iç. bu dıbına koduğumun şarabı hiç bir gibim yapmadı deyip gömersen şarabı 1 saat sonra görürsün ebeninkini şarabın kafası geç gelir.
    hazırlama önerisi ise hangi şarap olursa olsun içmeden önce mantarını çıkart ve 15 dakika beklettikten sonra kadehlere dök. kadehin yüzde 50sini geçmesin döktüğün şarap. ha ben bunları giblemem eğer diyorsan kavaklıderenin yakut veya angora da alabilirsin kırmızısı olmak şartıyla. biraz daha kaşarlandığında rose şarapta içersin şimdilik erken. cumartesi şarabı alma sakın
    ···
   tümünü göster