1. 1.
    +2 -7
    Düşünün; Kitapevinde çalışıyorsunuz ve bir gün gelip biri sizden çok sayıda kitap alıyor. Sonra bu kitaplar bir gün adli soruşturmaya konu oluyor ve siz o kitapları satmaktan dolayı 2 yıl hüküm giyiyorsunuz. Sebep ise "terör örgütüne üyelerine moral arttırıcı imkan sağlamak" ve buna karşılık suçunuz "terör örgütüne yardım ve yataklık etmek"... Hele bir de Kürtseniz, o zaman cezanız Yargıtay tarafından da onanıyor... Merak ediyorum: Biz ne zaman insanlığımızı kaybettik?

    Mülkiye, ‘’Dışarıda ikisine bakacak kimsem yok. O yüzden yanımda zütürmem gerekecek. Nereye konacağımız belli değil; Bakırköy mü, Gebze Cezaevi mi? Bakırköy olsa daha iyi olacak. Kendimi o şekilde avutuyorum. Bebeklerin gelişim dönemi cezaevinde geçecek. Emekleyecek yerleri bile yok. ihtiyaçları olan mamayı bulabilir miyim, bulamaz mıyım, onun kaygısı içindeyim,” diyor. Düşüncelere dalmış, iki yavrusuyla cezaevinde ne yapacağını düşünüyor.

    Her şeyden öte bir anne Mülkiye. Özgür ve Lorin annesiz kalamaz ya da cezaevinde büyüyemez. Mutlaka farklı bir yol yöntem olmalıdır. Bu ceza para cezasına çevrilebilir ya da Cumhurbaşkanı yetkisini kullanarak affedebilir.

    Biz Özgür ve Lorin bebeklerle dayanışmak için başlattığımız bu imza kampanyasıyla sesimizi duyurabiliriz diye düşündük ve herkesten destek bekliyoruz.

    Bir imzayla Özgür ve Lorin’in cezaevinde büyümesini engelleyebiliriz. Sizden rica ediyoruz, lütfen imza atarak Özgür ve Lorin’in huzurla büyümesi için bir adım atın.

    http://www.change.org/tr/...utm_source=share_petition

    beyler imzalayalım lütfen. unutmayın geleceklerini değiştirmek ellerinizde.
    ···
   tümünü göster