1. 1.
    +2
    Onları güzel ve ıslak , onu benim sağ elin parmaklarını emmek ve yalamak yaptı . sıkıca onu eşek üzerinde bacaklarım ve sol elini kullanan , onu yukarı ve aşağı hareket ediyordu . Onu sıkı, lastik pislik bulana kadar ı -arasında onu sıcak , terli yanakları ulaştı .

    biz onu rimming , becerdin ilk olarak ben sadece hafifçe ovuşturarak, ama yakında ı biz becerdin gibi sadece onun kaygan pislik açmada , benim orta parmakucu iterek oldu.

    O beni alarak ve bunun üzerinde ileri geri sallanan , benim dick dik oturma , tekrar , yukarı itti . ı yukarı itti ve o geldi gibi derin kıçını içine benim parmak bağladım .

    onaışık onu mükemmel göğüsleri üzerinde düşen , kıçını benim parmak benim dick ramrod - düz oturan görerek ... o muhteşem oldu .

    terli , bana üzerine çöktü . hala onun içinde , ı boynunu ve omuzlarını öpüyor , onun etrafında kollarımı tamamladı . biz beni onun içinde hareket , öyle kaldı , ama çok yavaş ve nazikçe şimdi.

    " Henüz gelmedi " diye hayal kırıklığı , dedi .

    ı Tamam olduğunu söyledim . bu kez onun için bütün oldu. sadece onunla olmak çok beğeniyorum .

    yakında onu dışarı kaydırdı ve o sırtüstü yatıyordu . o onu bitkinderin Dickin ' olduğunu düşünmek istiyorum, ama bu noktada da 03:00 yakın oldu oldugumu .

    Bir kaç dakika sonra , ı , kendimi mazur pantolonumun üzerine attı vetuvalete gitti . ıkapıya gitti , Patty sadece çıkmadan edildi . O , gömleksiz ve terli , bana baktı , sadece ne olduğunu biliyordu . o etkilendim değildi .

    " Gerçekten mi? " o sahte ret dedi . ı , omuz silkti ( benim tüm yüz dana adlı kedi ıslak bir saniye sonra fark ) onu yanağından öptü ,banyoya ona geçmiş kaymış vekapıyı kapattı .

    ı yatağa geri aldığımda , dana onun yanında açıldı . ı o uykuda olduğunu düşündüm ve ona yanına gezdirilir . O , bana karşı onu şehvetli kıçını itti omzunun üzerinden döndü ve beni tekrar öptü . ı onun yumuşak, nemli züt yanakları arasında benim yarı - sert dick düzenlenmiş ve hafifçe horlamaya başlayan onu duydum.

    oh iyi , düşünce ı .

    ı uzun razı olmama onun arkasında ulaştı dana , gibimi yakaladı ve gevşek sert beni yeniden okşamaya başladı için daldım bilmiyorum . bu çok uzun sürmedi . diye ileri geri ovuşturarak asscrack boyunca iterek , benim miluzunluğu boyunca onun parmak uçlarınızı kullanarak edildi . o parmaklarını ıslak alma , geri bacaklarının arasına elini taşındı ve daha sonra benim horoz üzerindeıslaklık yayıldı. Onu şimdi Lubed asscheeks arasında kayma başladı . cennet oldu . O kesinlikle bana böyle gelip yapabilirim.

    ı benim parmaklarını yaladı ve daha yağlama eklemek için benim şaft onları ovuşturdu . diye inledi . ı tutmak için elimi kullanmaya başladı , ve ona klitorisini ovmak geri taşındı . ı o mastürbasyon yaparken züt yanakları onu kullanarak kendimi mastürbasyon edildi .

    Sonra onu pislik karşı benim dickucu ovuşturdu . dana derin , alçak bir inilti verdi . ı ovuşturdu ve biraz daha itti , ve o sadece biraz açarak , benim dick karşı onu pislik olta balıkçılığı , geri taşlama başladı . onu serbest eliyle onun büyük züt yanakları birini açık çektim ı ona karşı doğru alabilir . ı onu pislik benim parmak tükürük bir sürü transfer .

    dana sesi uykulu , omzunun üzerinden geriye döndü ve bana baktı .

    " d' bir sürtük edişinin düşünüyorsun ? "

    Bu sadece beni ezdi. Bu güzel kadın , sevdim ve saygı onu , ve toplum onu ikna etmişti biriyle harika , ciksi , kirli şeyler yapıyor bunun için onunla yanlış bir şey oldu . toplumun lanet , iki kişi özel birlikte yatakta ne yaptığını hakkında bir görüşü vardı kimseye lanet , ailesini lanet .

    ı hayır , ı o bir fahişe olduğunu düşünmüyordu ki , hafifçe ı geldiğince , söyledim.

    ve o benim sert dick üzerine kıçını itti .

    " hayır , " dana dedi . " Bana bir fahişe edişinin söyler . lütfen ? "

    oh . oh ! ıt ona döner . onu sahibi .

    dana evet, sen bir sürtüksün . Eğer eşek lanet sürtük lanet ediyoruz .

    o yarım kıçını kadar benim Dick impaling , geri neşeli . ı benim parmaklarını yaladı ve sabit tutmak için ve çok derin gidiyor onu tutmak için benim dickgeri yarım kavrama , onu anüskenarı boyunca koştu .

    Bu inanılmaz hissettim. onun kıçından bana lanet edildi . ı o yüksek sesle ve daha yüksek sesle inledi gibi , o ne sıcak eşek lanet sürtük , ne fahişe o onu söylüyorum , onun kulağına fısıldayan ayıp tuttu. yakında o benim tüm uzunluk - benim bütün dick - up kıçını alıyordu . hiçbir kadın benim için yapıyor yakın gelmişti . ı sadece tutunmaya çalışırken , iki eliyle kalça yakaladı . ı aynı anda bencil ve benzeri ı kullanılan -in ediliyorduiyi yolu - yaşayan bir ciks oyuncak dana kendini kapalı almak için kullanıyor hissettim .

    ve onu sevdi . ı hissetti nasıl seviyorum . ı benim kalça içine onun büyük , terli züt slamming ekledi . benim uzun Dick o sıkı kaybolan görmeye severdi pislik -

    ı gelecek diye .

    "Benimle gel , " dedi . " kıçımı gel . "

    o iki kez bana sormak yoktu .

    ı gelmeye başladı ve o yavaşlatmak vermedi . o ı olarak kendini gelip yaptı , ama ben artık geldiğini düşünüyorum. Benim gelip daha da kıçını Lubed , ve o ı nihayet yumuşadı ve dışarı attı gibi dakika boyunca bana lanet tuttu . ı boşalttı hissettim , tüm gerginlik çıktı . ı büyük hissettim .

    öpüştük veo takla attı ve benim kucağına yerleşti . biz de içini çekti ve sonra güldü . ı saçları ile oynadı ve onun ensesini öptü .

    Evet, ben bu kızı sevdim . o evet , büyük bir lanet oldu. ama o çok tatlı ve nazikti . Beraber bir gelecek olsaydı ı bilmiyordum ama ı açık ve kapalı elbiselerini , hem de onu tekrar görmek istediğimi biliyordum .

    ı uykuya dalmak üzereydim . dana dedi :

    "Adın daha oldu ne dedi ? "

    , iyi bebek uyku .
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster