1. 26.
    +1
    @1 ulan hiyar hadiulke ve gs size düşman. ulan başvurmadınız mahkeme kalmadı. adamlar artik isminiziduyunca 'off yine mi bunlar amk ' tepkisi veriyolar. gelmişin hala yok şöle böle. amk2 hafta önce canerler meirelesler anasini gibiyodu ortalığın. ki dunku maçta meireles in yaptiği hareket direk kırmızı kart. canerin hareketi kırmızı kart. gelmiş bi penalti verilmedi bıdı bıdı. amk bu hafta 10 tane penaltı çalınmamış. ki bunun arasında 3-0 yenmemizden dolayı kaynayıp giden gs penaltısı var. şöle böle. 10 puan olunca zütünüz başınız oynuyodu. 4 e indi hemen hakem,son kale, devlet, vs. oçları sahanız kapandı da boş yere mi kapandı amk. gotunuze soktuk şampiyonluk kupasını hazmedemedinz elektrikleri kestiniz, dışarda polis otolarını devirdiniz. amk seyircisiz maçta mallık yaparak dünyada bi ilke imza atıp, seyirciden dolayı bir daha ceza aldınız. hemen huur karı modundasınız.
    10 temmuzda aziz yıldırım diyodunuz, adam çıktı cezaevinden, istifa dediniz,fb senn malın değil dediniz, ne anası kaldı ne bacısı adamın. baktınız 10 puan oldu yine aziz yıldırım diyorsunuz. bu kadar karaktersiz ve oç bi takım ve taraftarsınız. 2 yıldır ananızı gibe gibe şampiyon olduk. 10 puan 10 puan gotunuze girdi. yetmedi play off da evinizde şampiyon olduk.

    amk sezon arası yuklenme ant başka ant yapmamışınız, utanmasanız diceksiniz ki ant progrdıbını gs değiştirdi. ondan tüm futbolcular sakatlanmaya başladı.

    10 puan olunca ağa paşa benim. 2 maçyenilgi puan farkı 4 olsun, magdurum da mağdurum. geçin lan bu ayakları. yok atatürkçüyüz şöle böle. amk başkanınız silah kaçakçılığının bir numaralı adamı. neyi savunuyosunuz.

    şike yaparsın,6 0 4 gibi dunyann en gerici kuralını sadece 2 yıl avrupadan men oldun diye onaylarsın.(adım gibi eminim yasagınız bitti mi federasyona kendiniz başvurcaksınız) polis arabarını devir, sonra 1 penaltı çalınmasın, şöle böle.

    bu yazdıklarıma cevap ver mantık çerçevesinde. tff dua etki azizin maşası. yoksaçoktan şampiyon trabzon ilan edilmişti.

    10 puanken mağdurluk yok amk. size çalınmayan eller penaltılar unutulur. ne zaman yenildin penaltı. amk mahalle maçlarındaki topun sahibi çocuk bile bu kadar mızıkçılık yapmaz ..

    edit : ayrıca teknik direktörünüz kariyerindeki çalıştırdığı takımlara bakın. hepsi 1 yarı esip gurler,2yarı bi halt yiyemez. bunun sebebi futbolculara aşırı yüklenmeden dolayı, artık o kadar yuklenilir ki sporcu sürantrene olur. senin yarak beynin anlıcagı şekilde anlatmak gerekirse, motoru yakarlar yani. ondan ki webo emenike sow ve bu futbolcuların arkası gelicek, adele sakatlığına ugrar.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster