1. 226.
    +1
    beyler şimdi pre selection ve kızlarla bağlantı olayına geçecem. daha sonra da facebook profiline. ondan sonra da kızlar nerede ve neden gibişir olayına geçecem.
    pre selection kısa özeti: daha önce bir kadın tarafından red yemiş erkekler diğer kadınlar tarafından da red yer. hatta bu evrim yoluyla günümüze kadar gelmiştir ve bugünkü reddedilme korkusuna sebebiyet vermiştir dedik.
    anlatılan çoğu kız tavlama taqtiq ve rehberlerinde kızın evet yada hayır diyeceği tahmin edilmeden kıza yaklaşırlar. fakat biz bu yaklaşımımızda kızın evet dediğine emin olacağız.
    beyler ortamda zaten zeki espriler yapan ve sağlam giyinen bir adamsınız. qarishma sınız amk. daha ne olsun. arkadaşlarla taşkala yapıyorsunuz "her zaman yaptığınız gibi" hani hiç yapmazsınız adamla dalga geçmezisniz kız gelince geçersiniz bunu zayıflık olarak görürler. adam tam bi o.ç derler. ama siz hep yapaacaksınız. sıkıntı yok. fazla ezmeyin ama bu yetenekleri hep geliştireceksiniz. kızın artık seçtiği kişi sizsiniz buna emin olabilrisiniz beyler. kalitenizi bozmadan davranışlarınıza devam ettiğiniz sürece kız sizi daha da tanımak isteyecek ama bir türlü tanıyamayacak. çünkü kendinizden bahsetmeyeceksiniz. sadece nereli olduğunuzu ve isminizi bilmesi yeterli. fazlasını bilinçaltı dolduracak bu kızın. görünen köy klavuz istemez diyecek ve kız boş kalan yerleri güzel şeylerle dolduracak. sonra zaten kız size ilk işaretleri vermeye başlar. yüzünüze güler. kalitesini korumaya çalışır. kendisini rezil edecek esprilerden kaçınır. fake hareketler yapabilir. sizi bilerek giblemiyorsa bilin ki sizi gibişebileceği bir erkek olarak görüyor demektir. ha eğer sürekli size iyi davranıyorsa friendzone atmıştır. eğer zaten anlattığım gibi bir adam değilseniz friendzone garanti düşeceksiniz hehe. friendzone dediğim arkadaş çevresi yani. gibiş çevresi değil. buna düşmemeye çalışın. o yüzden diyorum ki her takunuzu anlatmayın amk milletin içinde. kız artık bir süre sonra kardeş gibi görüyor. bundan çıkışta çok zor amk. kankasını giben kaç kişi var şu sözlükte? herneyse.. kız size bu işaretleri verdikten sonra kesinlikle sinirlenmeyin. ego yapmayın. olduğu gibi karakterinize devam edin. kibarlığınızı koruyun. çok kibar olmayın bunu anlatacam ama bir türlü sıkıştıramadım araya. kız artık çözülecek çok zeki esprilerden sonra buzu gibe gibe eritecek. daha sora sizde kıza işaret vereceksiniz. yavaş yavaş nereli olduğunu falan sorduktan sonra telefon numarasına uzanan bir yol var. fakat kendinizden bahsetmemeye çalışın dedim. telefon face aldıktan sonra yeni manita kaçınılmazdır zaten beyler... bu konu hakkında sormak istediklerinizi intaksa gönderin amk.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster