1. 1.
    +5 -1
    orasını burasını gösterir beyler? normal bir kız göstermez. kendinizi iki saniye güzel, alımlı, dışarda çoğu erkeğin gözünün üstünüzde olduğunu hayal edin.

    buraya gelip milletin beğenisini filan almanıza gerek var mı? zaten dışarda yakışıklı, zengin elemanlar peşinizde. okulun bir numaralı huursusunuz, tescilli. ek olarak gelip burada huurluğa gerek kalır mı? kalmaz.

    peki burada kevaşeler neden am züt gösteriyor? cevabı basit. bunların birazının zütü göğsü kıllı, yosunlu. birazının 3-5 dişi yok. birazının ağzı lağım gibi. bir kaçı bakımsız, tırnakları, ayakları, elleri toynak. aynı zamanda gereğinden fazla şişman olanlarda var aralarında. herşeyi geçtim özürlüler var. evet, evinden çıkamayan.

    liseye giderken sınıfta bir kız vardı, metin2 oyununun popüler olduğu sıralar. biz arkadaşlarla oynardık hatun bizden 20-30 level yukardaydı, anasının amı gibi char dizmiş .oyunda görsek abi çeker dileniriz o derece. belli ki kızın sanaldan pohpohladığı am gösterdiği birileri var ki yardımcı olmuşlar.

    çünkü işin acı gerçeği kız özürlüydü. konuşamıyordu. ağzı yamuktu. "benim adım merve" yerine "binıığm hıhııdıım mrvii" filan diyordu. işte buradaki kevaşeler de o tarz.

    am züt görmek sizin elinizde tabii, gerçekte buna ulaşamayanların çoğu yolla panpa cı. ama prim vermeyin amk. sizin adınıza ben üzülüyorum.
    ···
   tümünü göster