1. 251.
    +1
    "fazla gurur züte vurur"

    beyler facede kızların yazmasını beklemiyorsunuz. bugün bir kızla bakıştınız kim olduğunu biliyorsunuz facesini biliyorsunuz eklediniz. hemen bir gün sonra kıza yazıyorsunuz. selam naber nasılsın. normal konuşmadan girin beyler. iki dakika sonra kızın kendisi devam ettirecek konuşmayı. eğer ettiriyorsa size karşı ilgisi vardır. konuşma çok güzel ilerlerken işiniz çıkarsa çekin gidin..

    asosyal arkadaşların burada yaptığı en büyük hata şu: yeni boş sekme açıp oraya tıklıyorlar böylece görüldü yazmıyor kıza. fakat aklın kızda amk? o ne olacak? daha bir dakika geçmeden cevap veriyor kıza. ulan yapacağınız şey bir şeylerle meşgul olmak. daha sonra kıza normal cevap yazmaktır. kız trip atarsa kusura bakma sunla mesguldum bunla mesguldum diceksin. sen bir gentlemansin c:

    kızlar size yazmaz beyler. bunun için bekleyenler var. yazarsa bir süre sonra yazar. yeni eklediğiniz bir kız size yazmaz o kadar... kızla muhabbetiniz olur bir bahane ile size yazar. şimdi bazı arklar çıkacak diyecek ki her gün bana selam yazıyorlar lan, doğrudur kardas yazarlar. fakat ondan önce muhabbetin vardır. ya yakışıklısındır ve puanın tavandadır. o zaman yazarlar. doğal... benim önerim önce siz girin. fakat çok kısa tutun. konuşmayı. kız sanmasın ki bu çocuk benimle ilgileniyor. tel numarası falan alacaksınız ileriye doğru bir çıkmaya kadar gidecek bu iş.
    ···
   tümünü göster