1. 1.
    +3
    yine sabah saat 08:00 ı gösterdiğinde alarmım çalacak. kalkıp yüzümü yıkıcam , dişlerimi fırçalayıp saçımı yapıcam . en güzel elbiselerimi giyip , en sevdiğin kokumu sürücem. ayakkabılarımı silip , evi kitlicem. senin aldığın anahtarlığı cebime attıktan sonra seninle gezdiğimiz sokaklardan geçip , seninle kahvaltı yaptığımız pastaneye gidicem.her zaman ki gibi 1 patates, 1 kıyma, 1 peynirli.he unutmadan , yanına büyük boy çay , 3 şekerli hemde..

    bir de unutmadan , garson bey diye sesleneceğim arkasından. sıla çalar mısınız diyeceğim , sıla "gözlerine teslimim".. tabi diyecek , belki de hatırlayacak beni geçen seneden.

    kahvaltıdan sonra kalkıp çiçek almaya gideceğim , bir adet kırmızı bir adet beyaz olacak güller.sen böyle severdin..

    sonra atlıyacağım otobüse , inip epeyce yürüyeceğim .. biraz yorgun bir şekilde geleceğim yanına , önce biraz oturup göz yaşı dökeceğim başında.. sonra ne kadar apsürt olsada şarkımızı açacağım kısık bir seslee.. sanada yaklaştırıp dinleteceğim. eğilip öpeceğim toprağını.. anlatırım sana herşeyi yarın , neler yaptığımı . her sene böyle geleceğimi , beni hep beklemeni .. yıllar geçsede , bastonla geleceğim yanına diyeceğim . güleceğim umarsızca , herşeye rağmen .. sende gülümsersin , sen hep gülümserdin . çiçeklerini vereceğim sana .. birini bir tarafına , öteki diğer tarafa .

    oturup saatlerce orada ağlıyacağım sonra , fotoğraflara bakacağım .

    Bana bir güzellik yapıp sende gelir misin benimle ? veya alır mısın beni yanına ..

    " 14 şubat 2014 "
    ···
   tümünü göster