1. 1.
    -2
    benden 3 yaş büyük kuzenim ben henüz 12-13 yaşlarımdayken aklımı çeldi, benden bir yaş küçük olan kardeşini de ayartarak bizimle bir oyun oynama teklifinde bulundu zaten normalde de evde yalnız kalır pişti papaz kaçtı falan oynardık ama bu sefer ki böyle bir oyun değildi bize söyledi eğer oynamak istemezseniz bırakırız falan diye, o aslında beni istiyordu ama kız kardeşi de evde olduğundan onu da sürüklemek zorunda kaldı, sonra oyunu anlatmaya başladı. bu kız bildiğin ferre izlemişti ve bize de televizyonda bi oyun gördüm birbirlerini elliyorlar falan diye anlattı işte ferredan öğrendiklerini. oyunda ortada ki şişeyi çeviriyorduk ve eşleşen iki kişi birbiriyle elleşiyordu öpüşüyordu vb. işte yapılacak şeyi de şişenin gelmediği kişi belirliyordu. (benden büyük olan kuzenim yüz olarak orta seviyenin biraz üzerinde ve balık etlinin de hafif üzerindeydi -şişmanla balık etli arası-, küçük olan kuzenim ise hem benim yaşıma yakın yaşta hemde yüzü bebek gibi çok güzel bir kızdı, zayıftı da benim gibi). ben defalarca kez günah olmaz mı diye sormama rağmen o benim saf ve tertemiz duygularımdan yararlanıp biz kuzeniz bişey olmaz, hem sadece oyun bu hiçbir şey yapmayacağız ki tarzı şeylerle ikimizi de ikna etmeyi başarmıştı.

    kız bi de oynadıkça yeni kurallar getirmeye başladı mesela süre kuralı getirdi, öpüşülecekse 30 saniye boyunca dudaklar birbirinden ayrılmayacak, 15 saniye onun cinsel organıyla oynanacak tarzı kurallar. sadece ikimiz olsaydık o oyunu asla oynamazdım ama o küçük olan kuzenim aklımın kolayca çelinmesini sağlamıştı çünkü çok hoşuma gidiyordu. adeta ferrelarda ki gibiydik onlar benim yannanımı alıp oynuyorlar benimki dimdik, büyük olanın amı sulanmış onu oynuyorum nasıl yapacağımı, neresini ellemem gerektiğini tarif ediyor sıra onlara geldiğinde kız kıza öpüşüyorlar memelerini avuçluyorum üst üste yatıyoruz ama zar denilen şeyin farkında olacak ki o işleri pek öğretmemişti bize, sadece elleşmiştik ve sevişmiştik.

    daha sonraları biz küçük kuzenimle bu olayı bir kaç kere daha yaşadık ama tabi böyle direk değil ikimizde çok utangaçtık hadi oyun falan oynayalım havalarında girip ikimizinde ortak çabalarıyla konuyu oralara getirmeyi başarıp birşeyler yapmıştık, onun memeleri ellerimde büyüdü resmen. bi hafta annem ve babam şehir dışına çıkıp beni de okul ve dersanemden dolayı teyzemlere bırakmışlardı o hafta her gece elleştik öpüştük deliler gibi, o ranzada ben ise yerdeki kauçukta yatıyorum tabi aslında böyle değil sadece eniştemle teyzem böyle biliyor birkaç kere teyzem bizi kontrol etmişti hatta biz tıkırtı duyunca hemen kendi yataklarımıza yatmıştık sonra devam etmiştik bi gece bu kuzenim hadi gel üstüme benim şeyimle senin şeyin birleştirelim falan diye anlatmaya çalışıyo o benden daha çok farkında olanların ben daha önce bunların hiçbirini bilmiyordum herşeyi bana onlar öğretti ama o işi yapamadık ve yapamadığım için hergün şükrediyorum ya olsaydı ben patlatsaydım bu kızı, yatağa kan bulaşacaktı belki, eniştem sabah giber miydi öldürür müydü artık bilemiyorum. ben bi ara bu kıza aşık oluyor gibi oldum sonra kendine gel falan dedim o senin kuzenin ama artık o sevişmeleri durmuyorduk bi türlü. bi süre sonra birbirimize söz verdik bir daha yapmayacaktık ve aramızda geçenleri kimseye anlatmayacaktık.

    şimdi olsa asla ama asla yapmayacağım şeyleri kendi kuzenlerimle yaşamıştım, onlara kardeşim gibi değil çok başka gözle bakıp öyle tanıdım. beni o yaşta pis işlerine alet eden o huurdan nefret ediyorum eğer ki kız olsaydım bu benim gibmedik yerimi bırakmazdı iyi ki ben erkektim ve fazla ileri gitmemişti bu olay.

    ama küçük kuzenimin rüyalarıma girdiği günler oluyor hala onunda bir suçu yoktu o da benim gibi ablasının mağduruydu. keşke o günleri şimdi bi daha yaşasam diye geçirdiğim olur bazen içimden sonra gibtir et der hayatıma devam ederim.

    anlattıklarım harfiyen doğrudur ve kuzenim hiç utanmadan sıkılmadan geliyo muhabbet ediyo ben utanıyorum amk kızı nasıl bi kızsa. ben utanıyorum lan ondan ben niye utanıyosam alacan aslında zaten yollu bu, diyecen eğer benle yatmazsan annene herşeyi anlatırım yatıracan hard core gibip gönderecen bi hafta zütünün üstüne oturamayacak gibtiğimin huursu bildiğin tecavüz etti amk o olmasa şimdi daha normal bi insan olabilirdim pgibolojimi bozdu ama bi yandan da pek pişmanlık duymuyo gibiyim çok aradayım çok :( bu da böyle bi anımdır
    ···
   tümünü göster