1. 1.
    +58 -4
    power metal:kahraman beyaz bi unicornla gelir. ejderhadan kaçar, prensesi kurtarır, onla büyülü bi ormanda mutlu mesut yaşar. Kaynakwh:

    trash metal:kahraman gelir, ejderhayla kapışır, prensesi kurtarır ve tecavüz eder.

    heavy metal:kahraman altında harleyle gelir. ejderhayı öldürür. bikac bira içer ve prensese tecavüz eder.

    folk metal:kahraman akordiyon, flüt, vb. aletler çalan arkadaşkarıyla gelir. ejderhayı uyutur. sonra eleman arkadaslarıyla prensesi almadan gider.

    viking metal:kahraman gemiyle gelir, ejderhayı dev baltasıyla öldürür, derisini yüzer,yer etini. prensese kızı öldürene kadar tecavüz eder. kızın eşyalarını yurutur ve kaleyi yakar.

    death metal:kahraman gelir. ejderayı öldürür. kıza tecavüz eder, öldürür.gider...

    black metal:kahraman gece yarısı gelir. ejderhayı öldürür ve kalenin önünde kazığa oturtur. kızı yarar. kanını zevkle içer. sonra ejderhanın yanındaki kazığa oturtur.

    gore metal:kahraman gelir. ejderhayı öldürür. bagırsaklarını kalenin önüne saçar. hatuna tecavüz eder ve öldürür.bi daha tecavüz eder cesede. onun bagırsaklarını da kalenin önüne sacar.bi daha tecavüz eder. cesedi yakar.son kez tecavüz eder. Kaynakwh:

    doom metal:kahraman gelir, ejderhanın boyutlarını görünce onu yenemiceğini anlar. depresyona girer. ejderha onu da kızı da yer. hikaye mutsuz sonla biter.

    progresive metal:kahraman bi gitarla gelir ve 26 dakika durmadan solo atar. ejderha sıkıntıdan kendini öldürür. sonra hatunun yanına gider ve ona da öğrendiği son tekniklerle solo atmaya başlar. kız keske "heavy metal" ci gelseydi die dua eder.

    glam metal:kahraman kalenin önüne gelir ve ejderha gülme krizine tutulur tipi görünce. içeri girmesine izin verir. kahraman hatunun makyaj malzemelerini çalar ve kaleyi pembeye boyamaya çalışır.

    nu-metal:kahraman honda civicle gelir. ejderhayla kapışmaya kalkısır ama bol ve sarkan kıyafetleri ateşe tutuşunca yanarak geberir.
    edit: olmayanları ekleyin beyler buraya yazalım metalcore u ekliyorum olduğu kadar.

    metalcore: kahraman honda civicle gelir, üzerinde bol kıyafetleriyle ejderhayı öldürür. kıza tecavüz eder, sonra orosbu muamelesi yapar. sonra bir daha giber ve öldürür. yürüyerek geri döner.
    ···
   tümünü göster