1. 1.
    -1
    dinleyin beni dıbına koduklarım. ruhu ekşici olupta inci sözlüğe de takılanlaradır sözlerim.

    iyi dinle liseli, esas duruşa geç ve dıbına kodumunun pink fıloydunu kapatta oku şu yazıyı. okumazsan giberim allahsızım.

    diyeceklerim şunlardır beyler;

    şüphesiz ki gençsiğiz, delüğanlığısığız ve kanınız kaynıyor. ergenliğin de insana bulaştırdığı iç sıkıntısıyla okumaya, araştırmaya,otuzbir çekmeye falan başladınız. haliyle abazansınız ve ama dair en ufak bir şeyde alevleniyor, şekilden şüküle giriyorsunuz dıbına kodumun dalyarakları sizi. sözüm size, dışarısı am kaynıyor yannanımın antenleri sizi. hiç bulamıyorsanız taksimde 20 liraya bi kere sokup çıkarmalık keraneler var oradan giderin ihtiyacınızı. lakin biliyorum, yannanınız tutuşuyor, damar damar üstüne değiyor ve beyin amcıklaması geçiriyorsunuz.

    dinleyin kafirler, dinleyin amcuk ağızlılar.

    arada sırada feyste ya da aklıma gelmeyen bir sürü dıbına kodumun yerinde sons of anarchy izleyen, kaybedenler kulübünü izleyip "standart yeaa" triplerine giren, ömrü boyunca bir tane kitabı açıp sonuna kadar okumamış, yozlaşmış huur çocukları göreceksiniz. bunların ne menem fışkı olduğunu size bir daha anlatmama gerek yok yannanlarım. lakin bir de bunların kız versiyonları çıktı amk. bulunduğu şehirde ya da her ne taksa orda dıbını zütünü gibtirmediği kişi kalmamış kezbanlarımız harekete geçti.

    vatana millete hayırlı uğurlu olsun,bir bunlar ekgibti amk.

    bu kevaşelere yüz vermeyin tepenize çıkarlar. sağdan soldan arakladığı kafka fotoğraflarını kapak fotoğrafı yapmakla ilber ortaylı olunmuyor muallakler. ezdirmeyin kendinizi amk. masum kız ayaklarına sakın kanmayın, sizi kendine bağlayıp köpeği yaparlar. nice koç yiğitler devrildi bu huurların yüzüne dıbına koyayım. sonra gelip bana dert yanıyonuz. sizin yarak derdinizi ben mi çekmek zorundayım amk.

    bir de iyi kız olanları var bunların. bekaret malzemesini kaybettiği için kendilerine tırışkadan bi mal bulup evlenmeye kalkarlar. sizde yannanı yemekle kalırsınız. inanmayın bu motorlara beyler.ne ikiyüzlü ne motordurlar onlar ah bir bilsen liseli.

    ah bir bilsen dıbına kodumun ekşicisi dalyarağı seni.

    bunlar adamı yannansız giben türdendir beyler.
    sakın gibmeden evlenmeyin amk.

    dıbına kodumun motorlarını iki ellersin ıslanır, üstüne üstlük bir de trip yersin dıbına koduklarımdan.

    ya işte böyle binler.

    hepinizin zütüne gibim girsin.

    hadi ben afk.
    ···
   tümünü göster