1. 1.
    +5 -3
    açıklıyorum. aslında bunu herkes bilmez, büyük bir sırdır ciks ortamların da. erken boşalma ereksiyon problemi sevişme esnasında karşındakinin yerine başkasını koyma boşalmamak için dedeyi babayı bakkal amcayı düşünme pişmanlık ve ciks sonrası masturbasyon isteği hep 31 çekmenin yanlış olmasından kaynaklanmadır.

    öncelikle 31 çekmeyin demiyorum çekin elbet, hatta doğru teknikle yaparsanız kaç defa olduğunun bir önemi de yok. bu doğru tekniği uygularsanız ferre izlemenin de bir mahsuru yok. evet başlıyorum..

    günümüzün en büyük sorunlarının kaynağı olan teknik şuan siz malların yaptığı gibi bir elin içinde penisi alıp "eli" ileri geri zütürmektir.

    neden yanlış?
    ---ciks sırasında am değil penis hareket eder. ama 31 çekerken eliniz hareket eder. ve ciks sırasında el değil penis bir nevi bel hareket ettiği için asla o hıza ulaşılmaz.
    ---bir süre sonra artık el ve penis arasında ki koordinasyon bir an önce çekeyim de bitsin mantığı olduğu için hızlıca sonuca ulaştırır. am için de penis bu koordinasyonu hatırladığı için erken boşalma olur.
    ---asla izlediğiniz ferreda ki kadınlarla olamayacağınız için karşınızda ki size güzel gelmez ve izlediğiniz ferreları hayal edersiniz. oda size 31 çektiğiniz ana zütürür.
    ---bir yandan da " lan benim bir ciks hayatım var en azından zevk almaya bakayım" deseniz bile sadece kendiniz avutursunuz..

    doğru teknik: 31 çekerken asla elinizi hareket ettirmeden penisi hareket ettirerek sınırlarınızı belirleyebilir. bir sonra ki cinsel aktiviteniz de daha sağlıklı bir partner olabilirsiniz.. eliniz zevk vermiyor sa suni vajinalar alıp masturbasyonunuzu onunla uyumlu hale getirebilirsiniz..

    en azından biraz kibar bilinçli ve sağlıklı. bir insan olmaya bana teşekkür ederek başlayabilirsiniz.
    ···
   tümünü göster