1. 1.
    +1 -1
    önceden belirteyim yalanına sokuyumcular ve özel mesajcılar gibtirsin gitsin. kimseye bişey kanıtlama niyetinde ve mecburiyetinde değilim. özel mesajlara da cevap vermeyeceğim.

    selam panpalar. uzun vakittir yokum aranızda. zaten çok popi biri değilim diye hiç biriniz farketmediniz muhtemelen o yüzden sıkıntı yok. neyse mevzu bu kadar zamandır neredeyim değil "ne yapıyordum" kısmı. tabiri caizse paranın dıbına koyuyorum lan binler.

    "internetten nasıl para kazanıcam qanqa"cı veletlerden değilseniz ve o kıçı kırık pc nizi ferre dışında kullanma niyetindeyseniz okumanızda fayda var panpitolar. burada yazacaklarımı forumlarda vs. bulamazsınız muhtemelen ona göre. elimden geldiğince dürüst bir şekilde anlatacağım, bazı noktalar hariç.

    başarının yolu budur diye iddiam yok ama ben bu şekilde 3-5 bişeyler kazandım size de faydam dokunur belki. aşağıda yazacaklarımın kesinlikle sözde "webmastır"lıkla, ferre sitesi, reklam tıklamalık blog, çalıntı illegal içerik veya film dizi sitesi gibi sakat işlerle alakası olmadığını baştan söyleyeyim.

    4 aya yakındır paranın dıbına koyuyorum doğru, ama 1 seneye yakındır emek veriyorum lan, hatta zütümü yırtıyorum. o yüzden boş beleş para kazanma hayaliniz varsa siz de gibtirin gidin.
    nden
    tekrar ediyorum: konuda kirlilik yaratmayın, özel mesaj kesinlikle göndermeyin. bu konuda yazacağınız mantıklı sorunuz olursa cevaplarım. ama özel detaylar vermeyeceğimi peşinen söyleyeyim.

    evet binler, olay 3 ay aç kalıp satın aldığınız o telefonlara uygulama yazmakla ilgili. yani aplikeyşın denilen zımbırtıyla kazandım ve kazanıyorum. umarım kazanmaya da devam edeceğim.

    burada belirteyim, yazılımın mantığı dışında hiç bir takundan anlamam, anlayan binler benden çok çok daha şanslı. aklınızı kullanıp cesaretinizi toplayın ve 3-5 bişeyler yapıp ilk adımlarınızı atın lan. benden söylemesi.
    ···
   tümünü göster