1. 501.
    -1
    @419 dortmunda deplasman yapip soyleyiz boyleyiz diyosunuz a.k ya komik adamlarsınız.. ulan zaten almanyanin yarisi türk deplasmandan mı sayıyosun bunu? dortmund taraftarını büyütmenden anladım zaten cahilliğini.. dortmund taraftarı dediğin nedirki lan? modern "ultras" dan başka bişey değildir.biz almanya ingiltere italya ispanya gibi deplasmanları deplasmandan saymıyoruz zor bişey değil yani çarşı berlini takip et anlarsın demek istediğimi.. gerçi siz schalke ile 90dakika kardeş kardeş maç izleyip maç sonu pankartlarını alıp ters çevirip marifet gibi fotoğraf çeken adamlarsınız.. dortmundu adam yerine koyuyo.. adamların tek olayı kombine rekoru kırmaları yoksa tribun diye biseyleri yok kale arkası hariç kimse ayakta bile durmuyo..git bikaç balkan takımına deplasman yap ayar yeme öyle gel.. panathinaikoslulardan istanbulda dayak yemekten beter olursunuz.. gerçi 2 gün önce istanbuldaki basket maçında 10tane cska lıya pankart kaptırıp imkansızı başarmışsınız ya hala gülüyorum a.k (:

    biz cska nın kankası dünyanın en tehlikeli tribunlerinden olan partizana truca yaptık adamlar bile takdir etti.. atina belgrad gibi tehlikeli deplasmanlara ilk ve tek biz gittik ilk kez eurolig e gittiğimiz sene bide..her sene katılsak neler yapıcaz kim bilir.. siena taraftarı 30tane begibtaslıya sataştı saldırdık panakrtlarını aldık.. daha napalım? ilk katıldığımız sene şeklimizi koyduk sen hala ingiletere almanya gibi adamları gözünde büyütmeye devam et..

    ya anlatıcak çok şey var ama bu konulardan o kadar uzaksınki hiç değmez be..neyse sen yinede yaz egona 31 çek rahatla biraz.. sonra youtube a kıreyzi dortmund fans falan yaz izle ne biliyim.. zamanla hangi tribunlerin iyi hangilerinin taktan oldugunu anlıyıcaksın..
    ···
   tümünü göster