1. 1.
    +1 -1
    Türkiye'nin kanayan yarası olan izmirli gavat cinayetleri durdurulamıyor. Neredeyse her gün duyduğumuz ve 'kanıksadığımız adli vakalar' haline gelen cinayetlere bugün de yenileri eklendi. izmirde yaşanan dehşet haberleri ajanslara işte böyle yansıdı.

    izmirin’nın alsancak ilçesi’nde, bankacı 25 yaşındaki Uğur Ş., bakire olan eşi 20 yaşındaki Şeyma Ş, kayınpederi 59 yaşındaki Nevzat T. ve kayınvalidesi 51 yaşındaki Cemile T.’yı av tüfeğiyle bıçakladı. Cinayeti jandarmaya ve eşinin yakınlarına haber veren uğur Ş., kaçtı.

    olay, sabaha karşı Nevzat T.’nın evinde meydana geldi. 1 gün önce evlenen izmirli bankacı gavat Uğur Ş., Karısının bakire olduğunu anlayınca çılgına döndü hemen boşanmak için alsancak Adliyesi’ne giderek dilekçe verdi. işlemlerin ardından adliye bahçesinde eşi ve ailesiyle tartışan Gürkan Ş., "Size bunun hesabını soracağım" diye tehdit savurdu.

    Eşinin bakire olmasını içine sindiremeyen Uğur Ş., bu sabah saatlerinde eşinin kaldığı kayınpederinin evine gitti. izmirli bankacı gavat Uğur Ş., yanında zütürdüğü av tüfeğiyle, kayınpederi Nevzat Torbalı, kayınvalidesi Cemile Torbalı ve eşi Şeyma Ş.’yi çeşitli yerlerinden vurarak öldürdü.

    ---eŞinin yakinlarina mesaj atti---

    Uğur Ş., olayın ardından eşinin yakınların cep telefonuna, "O iş tamam. Üçünü de öldürdüm. Gelin cenazelerinizi kaldırın" diye mesaj attı. Daha sonra 156 Jandarma imdat hattını arayan Uğur Ş, işlediği cinayeti haber verdikten sonra olay yerinden kaçtı. ihbar üzerine gelen jandarma ekipleri Torbalı ailesinin 3 ferdinin cesetlerini buldu. Cumhuriyet savcısı ve jandarmanın incelemesinin ardından cenazeler ALSANCAK Devlet Hastanesi’nin morguna gönderildi.
    ···
   tümünü göster