1. 326.
    +1
    kızlar neden gibişir?

    1- merak ettiklerinden ve heyecan duyduklarından (kaşar olmayanlar)

    2- zevk aldıklarından dolayı (halk dilinde kaşar diyorlar)

    1. maddedekiler genelde yatırım yapmak için yapar. yukarıda yatırımın ne olduğunu anlattım. yani kızın sizi elinde tutması için oynadığı kozlardan biri, ya da size daha bağlı hissetmeye başlamasının en büyük sinyali.

    2. maddedekiler sadece zevk için yaparlar. bazı mallar gibtikten sonra bu kızlara aşık bile olabiliyor hayret ediyorum. bu kızları elinizde tutamazsınız. düzenli gibiş yapmak istiyorsanız kızı çok tatmin etmeniz lazım. üreme puanınızın(yani mavi gözlü olmak, kaslı olmak, yakışıklı bir yüze sahip olmak) önemi daha büyüktür hayatta kalma puanından.

    1. maddedekilerin cikse yatkın olduğu yerler var beyler. tatil, gezi, erasmus... kızın bugün tanışıp yarın unutacağı biri olmanız. ya da ilişkinizden kuşların bile haberi olmayacağı bir durum bu kızları cikse çok yaklaştırır. fakat bu kızlar burada yatırım için değil heyecan için yapacaklar. fakat yine de son dakika savunmasıyla karşılaşırsınız. kız bir anda aslında bir kahpe olmadığını falan düşünecek. yani toplum baskısının bilinçaltında canlanması gibi bir şey. hani kız sizden utanacak. bu durumda en iyi taktik şudur:

    "odağı kendi üzerinize çekin." kızın kendini ve o anki halini düşünmesine mani olun. eğer konuşma geçiyorsa kendiniz ve o anki durumunuzdan bahsedebilirsiniz. fakat vücut dili çalışıyorsa çoook fazla ileri gitmeyeceksiniz. alttan alta "çok heyecanlı" falan demeniz bile onu gaza getirir. "mükemmel bir vücudun var" demek ona cesaret verir. içten içe bir kevaşe olduğunu hatırlatmanız lazım. fazla ekstrime kaçmayın bu karılarda.

    2. maddedeki kızlar zaten kendisini her daim gizli tutar. fake isim bile vermesi olağandır. facede ilişkisi var yapmaz, sizi eklemez. fakat kendi bilinçaltını kandırmak için sizinle ilişkisi varmış gibi hareketler sergileyebilir. tek amacı gibiş olsa bile.. eğer biraz da ortam sorumluluğunu alabilirseniz burdan da çok iş görürsünüz. fakat bu kızların genelde etrafı erkek doludur. yakışıklıya verirler zevk almak için. uzun vade aramıyorlar nasılsa. bu konuda işi siz ayarlayacaksınız. yazın ev boş. yazışacaksınız bir kaç gün öncesinden. ciksi ima eden şeyler den bahsedeceksin. "sana bir soru soracam ama kızma" beyler bu tür şeyler liseli taktikleri gibi gelebilir ama yüzde doksan çalışıyor eğer doğru kız üzerinde iseniz.. kız "sor" diyecek direk. bunun üzerine yaratıcılığa göre ciks ima eden bir soru soracaksınız. bir kaç gün sonra şöyle bir mesaj atıyosunuz "cok sıkıldım bir şeyler içelim mi bizde?" o zaten dünden razıdır. ha eğer etrafta erkek de yoksa hemen atlar. o aralar tokmakçısı varsa lafı geveler bahane bulur. kişisel olarak almayın. evet derse ve malın önde gideni değilseniz kaçak et kesersiniz.

    beyler bu gibiş rehberi biraz karışık oldu ama işinizi göreceğinden şüphem yok. bunları kendiniz öğrenip tecrübe edebilirsiniz ki en iyi yöntem de odur.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster