1. 1.
    +3
    Evet beyler youtube'Dan milyonlar kazananlar var.
    şimdi inanmayanlarınız olacak ama adamlar çalışmayıp sadece youtube'a video yükleyerek çalışanlardan daha çok kazanıyor.
    bu başlık altında size hepsini öğreticem. rezerveleri alın başlayalım

    Evet beyler her şeyden önce şuna değiniyorum. bu iş sürekli kazanç elde edilecekse devamlılık, sabır ve planlılık ister...

    Hazırsanız başlıyalım. şimdi beyler youtube ortaklık programı, gelir ortaklığı veya partnerlik, size videolarınızı youtube'a yükleyerek para kazanma imkanı sunar. fakat youtube ortaklık progrdıbına her gideni almıyorlar. bazı şartlar meçhul. şimdi size şartları sıralıyorum.

    1. Herşeyden önemlisi youtube reklam verenlerin haklarını korumak için özgün olmanızı istiyor. özgün olmak kendine ait olmaktır. en saçma videoyu çekseniz bile bu özgün bir videodur. ve youtube aranan bir kelimede özgün videoları daha ön plana çıkarır.

    2. olarak adult, warez v.b yasal olmayan şeyleri yayınlamamak bunlara şarkı telif haklarıda dahil olarak, filmler v.s hepsinin telif hakkı vardır.

    3. olarak kanalınızın belirli bir abone sayısına ulaşmış olması ve her video için ortalama 100 200 tekil kişiler tarafından izlenmiş olması.

    Evet beyler kullanım şartlarını okuduysanız devam ediyoruz (birazdan)

    Devam ediyoruz beyler...

    Youtube partnerliğin ne olduğunu öğrendik..

    Şimdi burada sizin yaratıcılığınız ön plana çıkıyor..
    Kendinize öyle bir proje bulunki youtube'a sürekli video atabileceğiniz
    Ya insanları güldürün ve izletin, ya insanları meraklandırın izletin, ya üzün izletin, yada hepsini bir arada yaşatın.

    http://www.youtube.com/user/HowToBasic mesela bu kanal bir kaç videosunu izleyin. saçma olduğunu biliyorsunuz fakat çok garip ki bir video daha diyorsunuz. izlemeseniz bile içinizden biri bir video daha diyebiliyor.

    Herneyse, kanalımızı belirledik. bu kanala uygun bir gmail adresi alıyoruz. ve youtube'A girip kanal oluşturuyoruz.

    Oluştuduktan sonra bir kaç video yükleyin. belirlediğiniz kanal konusuna göre ve 1 ay yüklemeye devam edin. her gün olmasa bile 3 günde 1 5 günde bir yükleyin...

    Ardından https://support.google.com/youtube/answer/72857 bu linkten ortaklığa kayıt oluyorsunuz.
    size bir adsense hesabı açıyorlar fakat eğer kanalınızda video yoksa adsense sizi kabul etmez.

    Sonra mailinizi takip edin 1 hafta içeriside yanıt gelecektir. kabul edildiniz veya edilmediniz diye. muhtemelen planlı bir şekilde ilerlerseniz edilirsiniz.

    Edildikten sonra youtube'a giriyoruz ve en saü üstteki oka basıp video yöneticisine giriyorsunuz. girdikten sonra sol frameden, kanal ayarlarına basıyorsunuz ardından biraz altta para kazanma özelliğinin yanında etkinleştir butonu görürsünüz. bu butona tıkladıktan sonra sizi adsenseye kayt edicektir. adsense forumunu dolduruyoruz. dediğim gibi oda kabul etmişse para kazanmaya başlayabilirsiniz.

    (sabır etmeyen arkadaşlar için direk konuya girdim. nasıl videolar izlenir tarzı sorularınızı entry ile sorun cevaplıyacağım. sorularınızı bekliyorum... )
    ···
   tümünü göster