1. 1.
    +5 -4
    Evet efes ne lan dıbına soktuğum şaşkaloz domuzları sizi sizin efes içen o ağzınızı köpekler gibsin yavşak zütler efes içeceğime eşek sidiği içerim daha iyi efes pilsen apaçi jiletçi birasıdır açık ve net, ayrıca serkan inci huursuda facebookuna yeni koyduğu resimde gördüğünüz gibi önünde efes var bu bile serkan incinin ne kadar anası gibişmiş bi köpek olduğunun kanıtıdır

    serkan inci denen gibik şıllık evladıyla aynı birayı içebilecek kadar onursuzmusunuz? siz öyleyseniz bilemem ben değilim !
    işte buda serkanın efesle birlikte capsı, bakın ve utanın bu hipopotam yannanı yemiş kancıkla aynı birayı içtiğiniz için ağlayın :
    http://imgim.com/1901724_...43935287_1613003075_n.jpg

    eziksiniz sadece eziksiniz siz efes içenler.. küçükken aileniz tarafından, sosyal ortamlar tarafından, kızlar tarafından hep itilmiş yok sayılmış kıyıda kalmış bayat ekmekten farkınız yok huur evlatları ölsenize lan ölsenize efes şişe içtikten sonra o şişenin üstüne oturarak ölmeyi bekleyin açık ve net. efes içiyorsunuz daha ne nefes alıyorsunuz ki siz?

    herkes üstün zekalı olduğumu söyler evet öyleyim biliyorum,asla üst mevkide gözümde olmadı fakat efes tüm fikrimi değiştirdi kapitalist sistem piramidinde en üst noktaya gelip efesi efes fabrikalarını efes içenleri yok edicem efesin tüm izlerini bu dünyadan sileceğim ! gazabımdan korkun ezikler!
    ···
   tümünü göster