1. 1.
    +101 -82
    ciddiyim hayatımda böyle bir sığırla karşılaşmadım, insan bu kadar mı cahil, bu kadar mı köydü, bu kadar mı huur evladı olur, anam hangi akla hizmet bu soysuz itten bizi peydahladı hala aklım almıyor.

    geçen gün şirketin iş yemeği vardı, beşiktaş swiss hotel'de ,yanlışlıkla ağzımdan kaçırdım, bu salak da duydu, tutturdu ben de geleyim bilmem ne diye.

    yav bak olmaz diyorum yok, gibtir git diyorum yok, bak baba diyorum, babacım olmaz diyorum, gene yok.

    ulan bizim bileder de abi zütür az hava alsın dedi kıyamadım huur cocuğuna, ayak parmaklarını halının altına sokup böyle koltuğun ucuna oturup melül melül bakmaz mı ciddiyim atsan atılmaz satsan satılmaz diyorum kendi kendime.

    tamam lan gelsin dedim.

    bu aptalın o anki sevincini görmeniz lazımdı, sığır oğlu sığır anneme gömlek falan gösteriyo, bunu giyimmi yakışırmı falan diyo, salak salak sandaletlerini boyuyor , güler misin ağlar mısın ...

    her neyse sabah işe gittim aksam olmadan hazırlanmaya geldim, zile basar basmaz otomata bastı bu sığır dölü, 45 dakikadır kapının önünde bekliyormuş, çıktım eve kapıyı nasıl açıyor görmeniz lazım, hoş geldin oğlum falan diyor, tipini görseniz oturur ağlarsınız yemin ediyorum, darıcada kafese yapışıp fındık fıstık bekleyen şempanzelerden farkı yok.

    altına kahverengi kadife pantolonunu giymiş, üstüne düğününden kalma siyah üzerine beyaz çizgili takım elbise ceketini giymiş, onun altına mor baklava desenli süveterini giymiş, bir de yakışmış mı diyor.

    bu ne hal git değiştir üstünü dedim aptalın çocuğu çorabını değiştirip gelmiş, kahverengi daha güzel oldu bak pantolona da uyumlu diyor sırıtarak, o an ciddiyim boğazlayasım geldi bin soyunu.

    tamam lan yürü dangalak dedim giyinip arabaya indim, bu da geldi 2 dakika sonra, ayağına muya sandaleleri de çekmiş, heh dedim dıbına koyayım nereye vurayım başımı ben.

    gittik otele, çektim arabayı otoparka, bu sığırı görmenız lazım ben hızlı hızlı yürürken nasıl koşa koşa geliyor , ceketi de evleneceği zaman büyük almış huurnun doğurduğu, o yaştan sonra büyüyeceğini falan mı sanıyor amk.

    rüzgarda batman gibi koşuyor peşimden , oğlum dur bekle ayağımda varis var bekle diyor, amk koluma falan giriyor tam rezillik.

    her neyse girdik içeriye, güvenlik isim soy isim soruyor ben rezervasyonu onaylıyorum bu mal evladı gitmiş güvenliğe benim oğlanın iş yeri yemek dağıtıyomuş benım oğlum ha üniversiteye falan yolladık bilmem ne diyor, ulan dedim aha başladık dakika bir gol bir, gecenın anasını gibecek bu salak..

    girdik salona, ben genel müdüre selamımı verdim, bu aptal daha sağına soluna tavandaki spotlara falan bakıyor, öksürüyorum çaktırmadan hala anlamıyor it oğlu it.

    göz göze gelince haa, selamun aleykum dedi..

    ciddiyim yerin dibine girdim amk, babam olur kendisi dedim kafamı yere eğerek, bu malı görmeniz lazım nasıl sevinçli amk çocuğu, kafasını okşasan 5 takla atacak, babam demesem huur evladının eline 3 5 lira sıkıştırıp koyacaklar kapıya daha şekil şukul peşinde, arkasını bize dönüyor cam tavandan saçını falan düzeltmeye çalışıyor, plastik saatine hohluyor arada , şeytan diyor sok kafasını şarap bardağına , amip gibi dolaşsın etrafta ırzını gibtiğimin tek hücrelisi.

    yemekten önce genel müdür konusma yapmaya başladı, faiz lobisinden şirket yönetiminden, yönetim kadrosunun değişeceğinden konusuyor , bu binin doğurduğu genel sekreterın yanına plastik tabure çekmiş traktörü nasıl 37 senete böldürdüğünü anlatıyor.

    ulan diyorum şimdi kalksam tokatı vurup yere devirsem itibarım kalmayacak, sakin ol otur oturduğun yerde..
    ···
   tümünü göster