1. 51.
    +15
    bu huur cocuğu konferans sonrası dışarıdan nargile söyletmiş, biz çalışanlarla bir masada oturuyoruz bu anasını zütünden gibtiğimin evladı business için ayrılmış köşede genel müdürlerle patronla, şirket hissedarlarıyla gülüşüyor çay may içiyor , ırzını gibtiğimin köpeği nargileyi söylerken içine yarım bardak katran mı atın demiş ne demişse artık doksanların başındaki körüklü kadıköy otobüsleri gibi fosur fosur siyah duman çıkartarak içiyor nargileyi dalagını ciğerini gibtiğimin iti.

    ulan bir de arada bana bakıp daha sesli kahkaha atmaz mı kendimi gibesim geliyor o anda, saat ilerledi tekrar bir masada toplandık muhabbet ediliyor , ben eskişehir konya maçı da ne çekişmeliydi ya ahahah diye patrona espiri yapıyorum kimsenin mimikleri oynamıyor , ulan içimden bu bin evladını nasıl rezil ederim diye düşünmeye başladım artık.

    dedim bari genel kültürümle gibeyim anasını, bir iki üst düzey espri yaptım yok.

    gene kimse gülmüyor , en son günümüzün gündem başlıklarından bahsedeyim dedim, şu taksime de cami yapacaklardı ne çok can yandı be dedim, bu ırzını gibtiğimin kontrol kalemi kılıklısı

    Taksime cami yapmasınlar; başkasının taksisine yapsınlar ahhaha diye espiriyi patlatmaz mı, ulan herkes yerlere yatıyor, ananı yolunu gibeyim dedim kalktım tuvalete gittim alafranga klozeti yumrukluyorum sinirimden.

    artık dağılma saati geldi, arabaya bindirmedim bu şerefsizin evladını, gibtir git lan nasıl gidersen git eve dedim bastım gittim eve, bu huur cocuğu 10 dakika sonra benı aradı, benım randevum var benı beklemeyin yarın şirkette görüşürüz canım dedi kapattı telefonu.

    sabah oldu kalktım giyindim üstümü, gittim şirkete, ulan girişten çökelek kavurma kokusu geliyor, bir baktım bu it oğlu it genel müdür masasına kurulmuş, gazete kağıdını masaya sermiş kahvaltı yapıyor.

    bir de bana dönüp, çükölök var yenni diye espiri yapmaz mı , ciddiyim kendimi zor dizginledim, anasını gibtiğimin çocuğuna ters gitsem kapının önüne koyacaklar.
    ···
   tümünü göster