1. 51.
    +8
    tipini görseniz döner bir daha bakarsınız, hangi müzeden kaçmış bu ırzını gibtiğimin orta çağından çıkma iti diye.

    kahverengi üzerine gri çizgili gömlek giymiş, altına siyah kot pantolon, onun altına da yumurta topuk, vaay peder bey bu gün cok resmisiniz diye gülüyorum, laubalikik yapma diyor geri zekalı, güvenlik bile 2 defa kimlik soruyor dilenci bilmem ne çıkmasın diye bu salağa , hala şekil peşinde.

    her neyse işlerle ilgilenıyorum bu köpek arada yanıma geliyor, tahakkukları atma, müsvedde kutusu oluştur oraya koy, tasarruflu ol bilmem ne diye akıl veriyor bir de , anasını gibtiğimin köpek dölü diyorum içimden, bekle akşam olsun ananı gibicem ben senin...

    bu salağı görseniz var ya nasıl sevincli nasıl havalarda, arada bakıyorum geri dönüşümün içine elini daldırıyor bir tomar kağıt alıyor odasına gidiyor onları falan imzalıyor, arada telefonu açıyor kendi kendine konusuyor falan.

    ulan ağlanacak herife gülüyorum o anlarda amk.

    öğle yemeği saati geliyor , yemekhanede yanıma oturmaya çalısıyor sürahiyi koyuyorum sandalyeye, dolu burası diyorum gidiyor alt kata güvenlik görevlileriyle yemek falan yiyor.

    akşam çıkış saatine peşimden koşuyor ırzını gibtiğimin topalı, bakmıyorum arkaya amk, çalıstırıyorum arabayı patiyi koyup çıkıyorum otoparktan, akşam oluyor görmedim ya kusura bakma diyorum sığıra.

    ulan zaten yorgunum iki televizyon izleyeyım diyorum geliyor kumandoyu elimden alıyor akasya durağının 175 bölümünü 80 tane dvd ye çektirmiş her gün ikişer tane izliyor binin evladı.

    gidiyorum kola falan alıyorum nuri kardeşlik ben bi safiyeyi öldüreyim geleyim diye gülüyor gidip o da kola alıp geliyor ulan ağlayacak duruma geliyorum sinirden huur cocuğu benı baba katili yapacak .

    ağzına iki leblebi atıyor kafaya anamın baş örtüsünü sarıyor

    biye erkek bebe vereceksen haaaa diye fato ana taklidi falan yapıyor anasını gibtiğimin çocuğu elimde kalacak haberi yok.
    ···
   tümünü göster