1. 1.
    +6
    Yazacak cok seyim var bu konu hakkinda.

    Arkaaslar ben cok agir bir el fetisistiyim. Tanimadigim kizlari tirnaklarinin, ellerinin guzelligine gore yargiliyorum. Otobuste, minibuste, metroda gordugum kizlarin once ellerine bakip degerlendiriyorum. Sonrasinda ise suratina bakiyorum. Siyah ve turuncu haricinde her renk ojeye bayiliyorum. Favorilerim sirasiyla french, kirmizi, pembe, beyaz diye gidiyor. Ellerini begendigim kizlardan duzenli vatsepten fotolar alirim. Ayaklar icin de bu kadar saplantili olmasa da bir takintim var. Guzel, bicimli tirnaklar ve 41 numaradan kucuk ayaklar. ciks ayaktan baslar.

    Ama el abi el. Vucudumun her bolgesinde frenchli, guzel tirnakli bir elin gezdigini hayal ediyorum ve eriyorum. Handjob degil sakin yanlis anlamayin. Sabaha kadar o elleri tutup oksardim. Sakallarimda gezdirirdim. Bu aralar fuckbuddy ihtiyacim depresmis durumda kusura bakmayin. Duzenli agirlik kaldirmak testosteronu firlatiyor.

    Kizlarda da var bu fetis biliyorum. Bir de kendime "ellere cok dikkat ediyorsan kendininkilere de etmelisin" diye soyleyip, kendi capimda manikur yapiyorum.

    Son olarak, elleri guzel hatunlar var ise aramizda, ellerini veya fotolarini benim ile paylasabilirler.
    ···
   tümünü göster