1. 1.
    +26 -4
    eskilerden kastetmiyorum bak. günümüzdeki o amerikanvari bir yapıya bürünmüş, batı özentisi, gibko salaklardan bahsediyorum. ulan kafanız çalışmıyor mu sizin? bu kızlar bakire olabilir ama zütten veriyor, sürttürüyor, yalıyor, okşuyor. benim oturduğum mahalle gibi yobaz mahallede bile türbanlı kızlar ağzına atıyor aq siz düşünün durumu. bunlar üniversitede paralı binlerin altına yatacaklar yine, sonra iş hayatında bizim gibi malları bulup kendilerini kakalayacaklar. giberler öyle işi birader. yapacak edecek, sırf bakire diye, bilmiyorsunuz diye "ilkim sensin aşkım" derler.

    sadece ciks değil tabii mevzu. bunlar aynı zamanda çıkarcı binlerdir. size değil, sosyal statünüze aşık olurlar. siz hiç üniversite mezunu bir kızın fakir bir konfeksiyoncuyla çıktığını duydunuz ya da gördünüz mü? ben görmedim. ancak sırf seviyor diye ta isviçreyi bırakıp urfaya yerleşen bir cermen kızını gördüm. bunlara para vereceksin bu aq kızları yiyecek. senin paranı yiyecek sırf amı var diye sana efendilik taslayacak ve onun istediği gibi yaşayacaksın. yoksa trip atar, kapris yapar sizi hayata küstürür.

    ulan dünyanın neresinde bir kız daha evlenmeden kocasının annesinin ölümünü ister? bir tek bizim ülkemizde var bu. dıbına koyduğum 155 boyundaki 80 kilo kezbanları şu an sizin annenizin ölmesini istiyor. ne kadar size söylemesede bu böyle. bu kültürsüz, cahil, pislik, rezil özentilerle birlikte olmak yerine avrupalı, bireyselleşmiş, kültürlü, sizi siz olduğunuz için sevecek ve herşeyini feda edecek yabancı kızlarla evlenin. hem ırkımızı güzelleştirirsiniz (sarışın, renkli gözlü çocuklar) hemde mutlu bir hayat yaşarsınız.

    he örnekler mi? tabii;

    http://www.haber365.com/H...nali_Gelin_Musluman_Oldu/

    http://www.dha.com.tr/alm...musluman-oldu_550233.html

    http://www.2eylul.com.tr/...z-gelin-geldi-h27401.html

    http://buyuktorbali.com/k...car-gelin-ticarete-atildi

    bu da sizin sosyal statünüze bakmadıklarının en kesin kanıtı:

    http://www.sabah.com.tr/Y...kizi-adiyamana-gelin-oldu

    şimdi sizin için bunları yapmaya hazır insanlar varken gidip aq kezbanlarını seçerseniz, hiç üzülmeyeceksiniz. ananızı gibse yeridir. aq malları.
    ···
   tümünü göster