1. 151.
    +3
    Güzel bir pazar sabahı olması umuduyla çıktım yatağımdan, ilk olarak elimi yüzümü yıkadım, ev oldukça sessizdi, çok ta gibimde ya tavırıyla mutfağa girdim, bir gib yoktu her zamanki gibi.. Bu huur cocuğu ne yiyor ne içiyor bilmiyorum, odasına doğru yöneldim, içeri girmeden kapının önünden "bırrrrşş" diye seslendim önce, sığır oğlu sığır bazen kapının önüne yatıyor.

    ses seda yoktu, kapıyı açmadan önce belki bir umut baskılara dayanamayıp evi terk etmiştir huurnun evladı diye geçirdim içimden.

    kapıyı sessizce araladım, odada kimse yoktu..

    içeriye doğru girdim yavaşça, tam dolabını açacakken "neediyin ha burda" diye seslenmez mi yamuk kafasını gibtiğimin çakma lazı, aklım gotume girdi.

    kafayı çevirdim, bin kurusu bakkala gidip ekmek almış, bile bile kulaklarını da yemiş ekmeğin.. Ben bu yavşaktan kurtulmaya çalıştıkça herif resmen baskılar bizi yıldıramaz diyordu bana.

    ne sessiz sessiz geliyorsun lan itin dölü diye yapıştırdım kafasına bir tane, şeytan diyor vur kafasına akıt pekmezini at karadenizin hırçın dalgalarına dıbına koyduğumun hamsisini.

    baba işte kıyamıyorsun.
    ···
   tümünü göster