1. 1.
    -1
    @9 ahahaha amk malına bak hele. amın evladı, aziz yıldırım ne zaman cemaate yalandı? konuyu değiştirme biz yalamayı yutmayı en iyi sizden biliriz: 20 milyon gsli ak partiye oy verdi.

    ahahaha dıbına kodumun evladına bak. mustafa kemal in en yakın dostlarından birisi Fenerbahçe nin kurucusu olan sn. nurizade ziya songülen'dir. hatta kendisi hastalandığında evini ziyaret edip bir ailesine bir fincan takımı hediye etmiştir. msutafa kemal sık sık Fenerbahçe kurucusu olan arkadaşını ziyaret ettiğinden mütevellit, ailesine bu yeşil yaldızlı fincanlardan kahve içmek istemiştir.

    hatta ve hatta sizin gibi Fransız züt yalayıcıları o dönem Fransız komutanını lisede gezdirip haşa fatih gibi ağırlarken, mustafa kemal ise Fenerbahçe yöneticilerine "anadoluya silah kaçırın, vatan seferberliği için payınız olsun" diye emir vermiştir.

    o dönemde de en gözde olan Fenerbahçe den yararlanmak isteyen ittihat ve terakki, kulübün başına zorla dr. nazım'ı getirtmiştir. sence neden? ittihat ve terakkiyi halkla bağdaştırmak için.

    o dönemde koca Abdülhamit'i indiren ittihatçılar, ülkenin en büyük takımına kendi addıbını mı başkan yapamayacaktı?
    ···
   tümünü göster