1. 101.
    +2
    hey dıbına koyayım ben liseyi özlemeyi bırak son 2 yılı işkence gibi yaşamıştım. sevgilimde vardı güzel bir cemiyetimiz de vardı notlarımda fena sayılmazdı oysaki. ama yannan gibi bir kurum ulan yannan gibi.

    @1 sana söylüyorum, burada vik vik öteceğine, yok canım lisem yok kanım lisem diyeceğine git 31 çek daha iyi. liseli "çocuk"tur, liseli yaşadığı şeyleri muazzam zanneder, liseli dediğin senin o üniversiteliler için saydığın şeylere içten içe ölür aslında, gibmeden kız gibtim diye ortada dolaşır hava atar, liseli dediğin çocuktur evladım çocuk. ezmek için söylemiyoruz da anlayın şu gerçeği artık. mal mal yok kıskanıyorsunuz yok şuymuş yok buymuş. geçtiğim yollardan yıllar sonra başkası geçiyor diye neden kıskanayım ulan? bi lise bitsin o zaman anlarsın bi gibim özlenecek ya da sevilecek yanı olmadığını.

    ayrıca çocuk demek kısa boylu bıyıksız tip demek değildir, şimdi benim boyum kaç var yeaaa diye girme olaya giberun. sevgilinle sabah 9da buluşup "napsak bugün" sorusuna "hadi istanbula gidek lan" cevabı veripte o gün istanbulda sabahlayamadığın(evet o günde tüm parayı harcayıp tüm ay sürünüyoruz, ne olmuş?) sürece, arkadaşlarınla yurt dışına gezmeye gidemediğin sürece, tek başına evde yaşamadığın, fatura ödemediğin sürece, araban ya da evin olmadığı sürece, sen "çocuk"sun. hadi şimdi gibtir git.

    bi de baba parası yiyonuz demişsin, yarak kafası sen kimin parasını yiyorsun? ha ayrıca ben kendi paramı kazanıyorum ama evet yani çoğunluğumuz baba parası yemek zorunda, çünkü bu öğrenciliğin temeli hoşafçığım. yeter lan bıktım şu liseli gururundan, savundukları da bi gib olsa bari, 2 binadan oluşan yannan gibi hocalar, yannan isteyipte son sınıfa kadar cesaret edemeyen kızlardan, yannanındaki kıllar bıyığından fazla olan gençlerden oluşan bir hapis be.
    ···
   tümünü göster