1. 176.
    +1
    çağırdım bu salağı, bak moruk gel bu gün eski günlerden konuşalım biraz dedim, aval aval suratıma bakıyor, senınle bir tak yemek isteyende kabahat ne yaparsan yap ben dışarı çıkıyorum dedim, az fındık fıstık al diyor.

    huur cocuğu evi stadyuma çevirdin gibtirme fındığını fıstığını yerleri temizle şuraya bak ev mi ahır mı belli değil, insan gibi ye ya da hiç yeme dedim.

    anam olacak karı da yoktu etrafta, aşağı mahallenın marketine gidip 3 5 bira aldıktan sonra eve döndüm.

    rahatsız etme lan beni dedim bu sığıra, mal mal kafasını salladı, odama çekildim, bir kaç yudum içtikten sonra eski sevgilim olacak neslihan aklıma geldi.

    huurnun tekiydi, eminim benimle çıkarken başkalarını da idare ediyordu, ya da başkalarıyla çıkarken başkalarını benımle aldatıyordu, içler dışlar çarpımı da yapsam her anlamda huurydu eski sevgilim, pek çekici değildi ama gideri vardı, zütü de ortalamanın üzerinde güzeldi, kim bilir o zütü kimler gibmişti, bilmiyorum ama neslihan şeytan gibi karıdır, 3 defa birlikte olmuşluğumuz var, ama her seferinde ters şekilden birlikte olduk.

    bazen çok sinirlenıyordum bu duruma, elin itine kopuğuna mis gibi amdan ver, bana gelince arkadan.

    azıcık ucundan tadımlık gibi bu ne lan huur demek istiyordum ama diyemiyordum, çünkü ona aşıktım.

    bilmiyorum aslında neslihanı görmeyeli bir kaç sene oldu, huur ayrıldı gitti benden, şu anda zütünü kim bilir kimlere tokmaklatıyor, eminim ucuz bir bar tuvaletinde zütünü eroinmanlara gibtiriyordur, gibtirmiyorsa da eski sevgilim neslihanı bir eroinmanın gibmesini çok istedim, onun kadınlık gururuyla oynanmasını çok isterdim, ayakta duramayan bir eroinmanın neslihanın dıbını paramparça etmesini, itin kafası güzelken hem neslihanı gibip hem kafasını yana yatırıp ;

    - abla ex var roj var toz var diyip alaycı bir tavırla ona bir huur muamelesi yapmasını çok isterdim.
    ···
   tümünü göster