1. 151.
    +5 -1
    universitede 5inci senede falandim ankarada ankarayla gidiyorum tandogan duraginda inmem lazim millet tikis tepis iniyor hayvanlar inenlere oncelik vermiyor daha bi carpisma itis kakis. Indim cikisa dogru giderken kizin biri yanimdan boyle onune bakarak hizli hizli geciyor. Birden bana dondu napiyorsun hayvan falan dedi. yarim metre falan var ama kizla. Mr fantastik falan olmam lazim kiza dokunmak icin. Millet laf attim falan sandi herkes bana dondu. durup bakan tipler falan oldu. Ahanda dedim durduk yere got altina gidiyoz. Yusuf yusuf sesleri cevredeki orta yasli abla ve genc irisi gurup liselilerin ve apacilerin bakislaarina karismisti.
    Dedim "napiyor musum?"
    "Sen daha iyi bilirsin" dedi. Boyle, ne diyim, oyle tuhaf bi yuz ifadesi yapti. "Lan" dedim icimden "yan bastik". Polisi var dayagi var durduk yere.
    Dedim "bilmiyorum naapiyorum"?
    Bana dogru hizla hamle yapti milletin arasindan siyrilip. Bu hamle yapar yapmaz milletin duyabilecegi sekilde "shlaaak" diye bi ses geldi kizin gotunden dogru. Ayakkabi cekecegi gibi bir sey sakladi kizin gotunde. Cantasinin altindan cikmis demir bisey kiz hizli hareket yaparken cantadan aldigi hizla gotune carpiyo. Donup yuruyunce gordum arkadan tam anlamadim neyse amk canta buyuk. Bu duzeltmeye falan calisti arkasinda bir seyler. Hemen arkasindan milletten boyle Recep ivedigin yarim gulmesi (buhaha) gibi sesler geldi. Dagilmaya basladi millet. Kizardi bu kiz. Millet de kizardi kizin yerine falan utandi.

    Sonra bi anda onune yere dogru bakti bana bakmadan "ozur dilerim, ben sandim" dedi. Geriye dondu hizla yurudu gitti.
    ···
   tümünü göster