1. 1.
    +6
    binler size insan ilişkileri hakkında ne biliyorsam hepsini anlatıyorum. yeni bir ortamda nasıl davranması gerektiğini, insanların size saygı duyması ve sizden korkması için ne yapmanız gerektiğini, kızlar üzerinde ilk izlenimin nasıl olması gerektiğini yani kısacası bütün bilgilerimi ve tecrübelerimi anlatıcam şimdiden rezervleri alın. kendimden de örnekler vericem ki iyice anlayın.

    özet: yeni bir ortamda adam gibi adam olmanızı sağlıyacam. rezervlerinizi alın şuku nic6 istemez

    son edit: beyler kısacası fazla yılışık olmayın. illa adam dövmenize gerek yok. duruşunuz sağlam olursa, haklı yerde ve zamanda söz söylerseniz emin olun insanlar sizden korkmaya başlayacaktır. insanoğlu her zaman belirsizlikten korkar. bu insanoğlunun doğasında vardır. siz davranışlarınıza ve hareketlerinize dikkat ettiğiniz sürece size kimse karşı çıkmayacaktır. denenmiştir ve onaylanmıştır. size basit bir örnek vereyim. yeni bir ortamda insanlar birbirini tanımadığı için samimiyet azdır. ama aradan zaman geçince insanlar samimiyetlerini arttırır. verdiğiniz izlenime göre size saygı duyabilirler. ama eyer yanlış izlenim verirseniz sizle dalga geçerler ve emin olun akıllarında ki fikri değiştirmek çok zor iştir. o yüzden:

    yeni bir ortamda;

    - fazla yılışık olmayın. hemen arkadaşlık kurmanız gerekmez. 1-2 hafta insanları izleyin.

    - doğru zamanda ve doğru yerde konuşun. duruşunuz dik ve kendine güveniniz tam olsun.

    ondan sonra yavaşça insanlarla konuşmaya başlayabilirsiniz. ama yılışık olarak değil. ilk 1 ay çok önemlidir beyler. size bir ay bekleyin demiyorum. siz yavaş yavaş ortama girdikten sonra ki süreç çok önemli. insanlarla konuşunca samimiyet normal düzeydeyse doğru olanı başarmışsınız demektir. artık o insanlar size kolay kolay saygısızlık edemezler. ama gereksiz bir samimiyet varsa yanlış yaptığınız birşeyler vardır demektir. ve bu telafisi olmayan bir hata olabilir. biz burda insanların bilinçaltına bazı mesajlar veriyoruz. emin olun siz yanlış birşey yapmazsanın onlar size karşı saygı duymaya devam edeceklerdir. zaten belli bir süre sonra kendi kişiliğinize dönebilirsiniz. ama yılışık olmadığınız sürece
    ···
   tümünü göster